Andreanu Čekić bivši PREKLINJE da mu OPROSTI? Ona neće ni da čuje za njega, a evo gde je pobegla!

Raskinuli su burnim okršajem pre nekoliko dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ AndreanaČekić

Kako su pisali domaći mediji, pevačica Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević raskinuli su pre nekoliko dana i to vrlo burnom svađom.

Njih dvoje su se u apartmanu glasno raspravljali dok su bili na odmoru na jednoj planini, a o svemu više saznajte iz sledećeg teksta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Andreana Čekić se POTUKLA sa dečkom?! Izbila žestoka svađa, prekinuli svaki kontakt!

Bivši verenik Andreanu sada moli za oproštaj, piše Kurir. Naime, kako kaže izvor blizak Andreani, ona je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i kaže da više ne postoji šansa da mu oprosti. Odmah po raskidu otputovala je u Beč, gde vreme provodi s porodicom i prijateljima i trudi se da zaboravi na Marka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Međutim, on je jako uporan po pitanju pomirenja, pa je svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu. Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv. S obzirom na to da se ona više puta opekla verujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže sagovornik, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.

Otkako je s njim u vezi, mnogo se negativnije kotira u javnosti, posebno zbog čestih svađa o kojima se pisalo, a smučilo joj se i to što je zbog svakog skandala morala da objašnjava porodici i prijateljima šta je u pitanju.

Podsetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gde su se najpre posvađali u restoranu naočigled svih. Tu su bili prisutni i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a njihovim prijateljima je bilo vrlo neprijatno. Svađu su nastavili u apartmanu, gde su leteli predmeti, a sutradan su zajedno napustili hotel. Nakon toga, Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažovala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar