Jelena Tinska NAVELA imena PROFESORA FDU koji su je napastvovali: Nabio je katedru na vrata i počeo…

Glumica i balerina otkrila jezive detalje napastvovanja kroz koje je lično prošla

Foto: Printscreen

Jelena Tinska otkrila je šta misli o Miki Aleksiću i njegovoj školi glume za Objektiv i kako su njene ćerke odmah zamrzele tog čoveka:

“Moje ćerke su još kao male bez mog znanja otišle na audiciju kod Mike. Želele su da uđu u taj svet, ali ne preko mene. To je bilo kada ja još uvek nisam bila član teatra, bile su devojčice. Malo je reći da su bile užasnute posle tog časa. Ljubica (ćerka) posle toga je rekla da ga prezire. To je, dakle, bio samo jedan čas na koji su one otišle, i nikad se više tamo nisu vratile. Rekle su mi posle da je Mika odvratan i da joj se gadi. Čak je rekla: „Neka crkne!” – rekla je Jelena, koja nije želela da priča šta se konkretno dogodilo na tom času, ali za Objektiv je potvrdila da Mika nije primenjivao njegove famozne pedagoške metode nad njenim ćerkama, već na ostalima, napomenuvši da se nerado seća tog događaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„On je odvratan, neka crkne!”: Ćerke Jelene Tinske videle šta Mika radi i nikada se više nisu vraćale

Jelena je o njemu govorila kao o strogom čoveku, koji je celo pozorište vodio kao vojsku.

Jelena je sada za Kurir Tv otkrila i da je sama bila žrtva zlostavljanja na FDU i otkrila imena i prezimena profesora:

Još jedna glumica PROGOVORILA! Maja Šuša je pohađala Mikinu školu pa poslala SNAŽNU poruku

“Čula sam da je FDU dao izjavu kako kod njih nikada nije bilo tako nešto. Da, bilo je! Moj profesor dikcije Branivoj Đorđević, on je nagurao katedru na vrata i skoro me silovao. Pipkao me je, krenuo da me svlači i ja sam ga šutnula i pobegla. Kod mog profesora glume Minje Dedića, koji je mi je rekao dođi ti kod mene kući da razgovaramo i onda me je napastvovao. Ja sam otišla kod dekana i on je rekao da će da ih ukori. I na tome se završilo. Tada niste postojali vi, da su postojali ovakvi mediji, ja sigurno ne bih ćutala”, potresno je svedočila Jelena.

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (27)

Ostavi komentar

 1. Pobogu ženo pa koliko te je njih silovalo a i taj Aleksić ispade neki megalomanijak silovao je ceo svet odakle mu tolika snaga onakvom starkelji otrcanom?

  Odgovori
  • Da, da. Matora sex machina. A ova pobegla, preko katedre nabijene na vrata. A dobro pamtimo i nju. Nijedan nastup nije bio bez sex provokacije, bez svakojakih lascivnosti. Sve do sad ćutale, a sad iskaču kao gliste posle kiše.

   Odgovori
  • Nije on oduvek starkelja, i dovoljno je po jednu devojčicu mesečno, pa eto cifre… Da ste malo mućnuli glavom, ne biste ovakp nešto napisali dovodeći u sumnju šta su ta deca doživela.

   Odgovori
    • Treba slučaj prepustiti tužilaštvu i sudu, Mikina škola je bila ulaznica za FDU, jer mu je tamo radila žena koja je imala odredjenu kvotu prijema na FDU. Najmanje 30 posto, znala je sve ali je ćutala zbog para i Mike a ostali profesori ostatak, ulaznica je bio lep izgled i seks a ne kvalitet glume, u pravu je Jelena Tinska koja je surovo realna. Treba pročešljati i FDU, mislim da je princip rada bio kao u Mikinoj školi to je zaključak na osnovu svih pisanja medija i iznetih stavova glumica i glumaca kockice se polako slažu.

     Odgovori
  • Kako može neko biti silovan par puta u Razmaku od nekoliko godina?Zasto ga nije prijavila odmah posle Prvog Silovanja čudno mi je ovo sve?

   Odgovori
  • Ovde postoje dve problema, prvi, izuzetno tezak, silovanje i mobing bilo koje vrste, i drugi, ne tako bitan, licna promocija preko izmisljenig silovanja. U slucaju Aleksic izgleda postoje oba problema.

   Odgovori
 2. Bakutaner tica i penzija!!!Desetak muzeva si promenila a za svalere se ne zna broj….Tako da bas ti ne verujem da su te silovali…

  Odgovori
 3. Kako si oslobodila vrata od nagurane katedre ?Sve je ovo bolesno i optužbe i predavači i učenici ….Sada svi nižu optužbe a novine donose presude..Ispiranje mozga.

  Odgovori
 4. Srpsko licemjerje je zapanjujuce i frustrirajuce.Ne mogu da se setim da li je taj “pedagog” ziv ni kako mu je ime.Znam da se na RTS-u hvalio kako je onu nasu opersku pevacicu nabijao na klavir dok su vezbali,a onda bi joj ga,kako kaze,surduknuo.I cela Srbija se smejala i uzivala u tome.Sram vas bilo,bednici.

  Odgovori
 5. Ako je to uradio detetu od 10 godina treba ga obesiti ali za ove starije vec treba ispitati razumem 1 silovana sto je isla jos 5 puta nije mi jasno da za tako nedto cuti 9 god

  Odgovori
  • Ti ocigledno nemas pojma i nisi u stanju da se stavis u situaciju te tada jako mlade devojke. Svaka joj cast sto je skupila hrabrosti i progovorila. Ti kao da ne znas koliko perfidnih i bezobraznih muskaraca ima svuda oko nas.

   Odgovori
 6. Moj komentar nije objavljen već komentar nevernika koji ne veruju što su iznele glumice protiv Mike i njegove škole i ispovest Jelene Tinske, ovo mi liči na portal Mikinih fanova, sramota za objektiv zbog ovakvih komentara su se desila silovanje u ovoj školi koja pre
  25 godinaa trebala da bude zatvorena

  Odgovori
 7. “Moje ćerke su još kao male bez mog znanja otišle na audiciju kod Mike.”

  Dobro im nije decu pravio pored ovakvih majki!

  Odgovori
 8. Glupo je prepucavati se ovakvim stvarima…..ovo sto se desava je tragedija i katastrofa za celo nase drustvo,poraz za svakog od nas pojedinacno.Poznati smo kao drustvo kojem je lakse da zazmuri nego da se upusti u kostac sa problemima i zbog toga vas molim da ne osudjujete bilo koga ko imalo ima hrabrosti da otkrije ovakve monsrtmume od ljudi a vi nalazite opravdanje za iste.

  Odgovori

Ostavite komentar