ISPOVEST ZA OBJEKTIV

„On je odvratan, neka crkne!”: Ćerke Jelene Tinske videle šta Mika radi i nikada se više nisu vraćale

Glumica otkrila šta su joj deca ispričala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U javnost isplivava sve više negativnih iskustava koja su deca imala s Mikom Aleksićem, pa je tako juče mrežama kružio snimak emisije „Dok anđeli spavaju” iz 1999. godine. „Ti si glup, a koliko si glup? Malo? To je dovoljno”, samo je jedna od rečenica koju je izgovorio jednom detetu. Dečaku koji mu je rekao da nije stigao da nauči sve što mu je za taj dan bilo zadato, Aleksić je rekao: „Kako ti mene, debeli čoveče, zabrinjavaš. Nisi stigao, a ždrao si, jel’ da?“

Jelena Tinska za Objektiv je otkrila kakvo su iskustvo u njegovoj školi imale njene ćerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moje ćerke su još kao male bez mog znanja otišle na audiciju kod Mike. Želele su da uđu u taj svet, ali ne preko mene. To je bilo kada ja još uvek nisam bila član teatra, bile su devojčice. Malo je reći da su bile užasnute posle tog časa. Ljubica (ćerka) posle toga je rekla da ga prezire. To je, dakle, bio samo jedan čas na koji su one otišle, i nikad se više tamo nisu vratile. Rekle su mi posle da je Mika odvratan i da joj se gadi. Čak je rekla: „Neka crkne!” – rekla je Jelena, koja nije želela da priča šta se konkretno dogodilo na tom času, ali za Objektiv je potvrdila da Mika nije primenjivao njegove famozne pedagoške metode nad njenim ćerkama, već na ostalima, napomenuvši da se nerado seća tog događaja.

Veljko Ražnatović, uprkos Mikinoj saradnji s njegovim pokojnim ocem, imao je oštar komentar:

– Išao sam samo na pet časova kod Mike Aleksića. Ukoliko se ove optužbe pokažu kao tačne, nadam se da će ga država Srbija osuditi najstrože moguće. Prema takvim ljudima, silovateljima, milosti nema. Za pedofile pogotovo, odmah smrtna kazna.

S druge strane, Aleksićeva supruga Biljana Mašić bila je škrta na rečima:

– Biće šta će biti, nemam komentar. Inače, mnogo kritika na društvenim mrežama juče je izazvao komentar Darka Mitrovića, voditelja TV Nova S.

– Moram da priznam jednu stvar, isto zbunjujuću. Mika Aleksić nije neki rmpalija ili neki mafijaš pa da budeš uplašen od Mike Aleksića. Vrlo lako može čovek da se reši bar takvih osoba. On je bio veći autoritet od roditelja. Nije kriminalac i nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić – rekao je Mitrović u svojoj emisiji i šokirao gledaoce.

Piše: M. M.

Ovu i mnoge druge teme čitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. U Mitinoj kuci svim zenama je ona stvar zarasla pa su zato postene, a on mucenik svoju alatku premesta iz leve u desnu ruku i zato jadikuje.

    Odgovori
  2. sva deca poznatih upisu glumu bez znanja roditelja. Mislim, svasta se moze desiti bez znanja roditelja, pa i gluma. I preglumljavanje

    Odgovori
  3. U skoroj proslosti kako politckojkoj tako i drustvenoj kruzilo KO TRAZI VECE IZGUBI IZ VRECE u ovoj situaciji TRAZILO SR VECE I DOBILO SE VECE ALI SE I IZGUBILO IZ VRECE

    Odgovori

Ostavite komentar