Miki spremili PAKLENI doček u zatvoru? Stražari strahuju od SILOVANJA, morali su da intervenišu

Kako ističe izvor iz policije, među zatvorenicima brzo se proširio glas o zlodelima koje je Aleksić počinio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Reditelj Miroslav Mika Aleksić, osumnjičen da je silovao glumicu Milenu Radulović i još nekoliko devojaka u svojoj školi glume, prebačen u Centarlni zatvor (CZ) u Beogradu u Bačvanskoj odmah posle saslušanja u Tužilaštvu, piše Republika.

GADOST! Mika terao devojčice da govore 10 božjih zapovesti, a onda ih skidao na BOLESTAN način

Prema njihovim informacijama, Aleksić je odmah izolovan od drugih zatvorenika, u zasebnu ćeliju, jer je postojala realna opasnost da ga ostali osuđenici linčuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako ističe izvor iz policije, među zatvorenicima brzo se proširio glas o zlodelima koje je Aleksić počinio nevinim devojkama i već su mu spremili “dobrodošlicu”.

– Čak i najokoreliji zatvorenici preziru silovatelje. I to je oduvek tako – osuđenici se jednostavno gnušaju i organski ne podnose silovatelje i pedofile – objašnjava izvor navodeći da se zatvorski stražari vrlo brzo došli do saznanja da Aleksića očekuje paklen doček.

– Upravo zato su odmah preduzete mere, a Aleksić će smešten u zasebnu ćeliju. Jer, niko ne može da garantuje kako bi ostali zatvorenici prema njemu postupali. Postoji realna opasnost da bi neko od njih čak i pokušao da ga siluje – dodaje sagovornik.

Podsetimo, Aleksić je uhapšen i potom saslušan u Tužilaštvu gde je negirao krivična dela, ukupno 15 – 8 silovanja i 7 nedozvoljenih polnih radnji.

Cela priča odjeknula je u Srbiji nakon što je mlada glumica Milena Radulović skupila hrabrosti da progovori o paklu koji je prošla dok je bila u njegovoj školi glume, a ubrzo su joj se pridružile i druge napastvovane devojke.

Nakon toga mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku glumici, mada je bilo i onih čije je ćutanje ostalo primećeno.



Izvor: Republika

Komentari (15)

  1. Bilo bi dobro kad bi se uvro zakon da se svi pedofili i silovatelji kastriraju.Ne bih ja takve u zatvor da ih drzava hrani za dzabe ijos da imaju uslove da zive.Kad takvi izadju sa robije opet siluju.Nego ih kastrirati i obeleziti da ne mogu ni da nadju posao ni prijatelje i zavrse tako.

    Odgovori

Ostavite komentar