Hit na društvenim mrežama: Taksista u vreme korone od svog auta napravio pravu DISKOTEKU (VIDEO)

"Puštajući muziku sve glasnije primetio sam da se putnici opuštaju i zabavljaju. Čak i kada je vožnja bila kratka izlazili su zadovoljni!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Taksi u Beogradu Foto:Printscreen/YT

Globalna pandemija korona virusa brojnim delatnostima je ograničila ili potpuno onemogućila poslovanje u vreme tzv. “lokdauna”. Ipak, u nekim slučajevima snalažljivost je iznedrila i poneki nov i zanimljiv poslovni model.

Policajac jurio lopova na BICIKLU: Naglo skrenuo, pa iznenada video sve zvezde (VIDEO)

Upravo to je slučaj sa solunskim taksistom Konstantinosom Bekiom, koji je dugo razmišljao kako da poboljša svoje poslovanje u vreme “zaključavanja”, a da istovremeni podigne raspoloženje svojih putnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato je odlučio da svoj taksi pretvori u pravi noćni klub na točkovima, sa kvalitetnim ozvučenjem, dobrom muzikom i pravim svetlosnim efektima.

Primetio sam da su ljudi pod stresom, neraspoloženi i loše volje, pa sam prvo počeo da im puštam muziku. Puštajući je sve glasnije primetio sam da se putnici opuštaju i zabavljaju. Čak i kada je vožnja bila kratka izlazili su zadovoljni. Tako sam pokrenuo prvi privatni taksi klub! – rekao je Bekio za Rojters.

U Grčkoj su zbog pandemije, od novembra prošle godine, zatvoreni svi barovi, restorani i noćni klubovi. I pored toga što vožnja taksijem, uz lajt šou i glasnu muziku, ne može da iz zameni, niti će se svima učiniti kao sjajna idejom, solunski taksista, kome je njegov 11-godišnji sin pomogao oko uređenja automobila, samo želi da se njegove mušterija dobro zabave.

Disko taksi u Grčkoj Foto:Printscreen/Yt

Međutim, oni kojima je potreban prevoz često zovu baš njega da ih vozi, jer kažu da im vožnja u Bekiovom taksiju popravlja raspoloženje već u prvih pet minuta, prenosi Jutarnji.

Situacija je vrlo teška i stresna za sve, a raspoloženje nam je loše. Ovo sjajno rešenje za beg od sive svakodnevice! – ističe Konstantinosova redovna mušterija 24-godišnja Joana Kargianidou.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar