Ljubavna numerologija: ZAJEDNIČKI broj otkriva da li vaša veza ima budućnost ili ne

Proverite šta vam brojevi poručuju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Shutterstock

Za brojeve se vezuje mnogo simboličkih značenja, a numerolozi ističu da vaš bioritamski broj značajno utiče na sve aspekte života, a naročito ljubav.

A ako želite da proverite da li vaša veza ima budućnost, dovoljno je da izračunate partnerov i vaš zajednički bioritamski broj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postupak je sledeći: prvo računate svoj bioritamski broj – na primer, rođeni ste 25. juna, znači 2+5+6=13. Potom sve svodite na jednocifren broj: 1+3=4, i to je vaš bioritamski broj.

Isti postupak primenite i za svog partnera, a zatim sledi sinastrija, odnosno sabiranje i svođenje vaših brojeva: na primer vaš broj je 4 a partnerov 8, znači: 4+8=12, i na kraju 1+2=3, to je vaš zajednički bioritamski broj.

A ovo su karakteristike vašeg zajedničkog broja:

Foto: Freepik/drobotdean

2

Ovo je veza u kojoj će jedan od partnera biti na neki načn blokiran i iskorišćavan protiv svoje volje. U ovoj vezi – vođa je uvek izabran.

3

Veoma emotivna veza, puna strasti, ljubavi i senzibilnosti. Ovde partneri ispunjuju svoja emotivna očekivanja. To najčešće održava vezu zauvek.

4

Težak spoj. Ovo je inače mnogo bolja kombinacija za poslovnu saradnju. U ovom odnosu ima mnogo prepreka i teškoća koje je teško nadvladati. Kada emocije popuste, dolazi do međusobnog okrivljavanja i optuživanja, pa nakon toga dolazi do prekida veze.

Foto: Freepik/ cookie_studio

5

Uspešna kombinacija. Počinje i nastavlja se prijateljskim odnosom, sa mnogo slobode za oba partnera. Ovaj broj im daje velike mogućnosti i ukoliko partneri rade na odnosu – veza će svakako opstati.

6

Veza je predodređena da završi brakom i može biti veoma funkcionalna i uspešna. Ovde je osnova porodica – i malo ko može da utiče na razvoj ovog odnosa.

7

U ovoj vezi partneri trebaju da budu obzirni jedno prema drugom. Veza može da bude duhovno dobra ali istovremeno i veoma teška i opterećujuća. Teškoće koje dolaze su posesivnost, ljubomora i sumnjičavost/nepoverenje. Teško održiva kombinacija.

Foto: Pixabay/Patricia Alexandre

8

Mirna i harmonična veza – ali, bez velike strasti. Finansijski stabilan odnos. Ova kombinacija donosi smirenje za oba partnera. Kod privremenog prekida uvek dolazi do obnavljanja veze.

9

Karmička veza, kroz koju treba proći. Partneri su morali da se sretnu i spoje tako da provedu deo života zajedno. Često to nisu veze koje traju zauvek već su to svojevrsne lekcije kroz koje treba proći i naučiti nešto važno.



Izvor: Objektiv.rs, atma.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar