Đedović napravio opštu pometnju izborom potrčaka: Njihov odnos mi je nejasan i interesantan (VIDEO)

Spojio dvoje koji su u fazi "muvanja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaofficial

Marko Đedović izabran je za vođu ove nedelje i to od strane Ivane Šašić koja je odlukom glasova publike zauvek napustila Zadrugu. Marko je sinoć izborom potrčaka napravio čitavu pometnju.

Naime, on je za potrčke koji će sami, zajedno boraviti u izolaciji izabrao Lazara Čolića Zolu i Anu Bulatović, koji su sve bliži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marko je prvo za crnim stolom podigao Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, drugi par je bio Mišel Gvozdenović i Nenad Lazić Neca i Bora Santana i Milica Kemez.

“Oni su ozvaničili prekid svoje komunikacije, a sad kuvaju zajedno, ništa mi tu nije jasno kod Bore i Milice. Pa nek sednu njih dvoje. Mogu da sednu i Mišel i Neca. Moji potrčci su Zola i Ana. Zato što je njihov odnos nejasan, interesantan. Ja tu nešto vidim”, rekao je Đedović.

Kulićeve su potom dobile reč, pa rekle svoje mišljenje o izboru Đedovića, ali i osvrnule na vezu između Miljane i Zole. Komentar na tu temu imao je i Vladimir Tomović.

Miljana da je Zola bio ovakav prema tebi kao i prema Ani, nikada ne bi stala na putu toj vezi”, rekao je Tomović.

“Meni treba muškarac koji je stabilan, situiran, stariji od mene, nosilac porodice, onaj koji treba da ima svoj biznis”, rekla je Miljana.

“Niko te ne pita kako se ti osećaš posle Zole? Ispada da je Miljana bila lošija u toj vezi”, pitao je Milan.

“Nema potrebe niko da me to pita. Ja bih tražila njega da imam emocije prema njemu. Ja nemam problem sa tim, svako treba da nastavi da živi svoj život. Ona je pevačica, on DJ, imaju ista interesovanja”, rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar