ORILA SE KUĆA

Kulićke opet ratuju zbog Zole, Miljana vrištala: Majka mi PRETI odricanjem, otac hoće da se UBIJE (VIDEO)

"Ona misli da je ona Željku majka"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Sinoć je u Zadruzi nastao pravi haos tokom emisije “Pitanja novinara”.

U centru svađe našli su se Lazar Čolić Zola i Marija i Miljana Kulić. Zola je izneo svoj stav, nakon čega je nastala buka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam taj koji je milion puta pretrpeo uvrede na račun majke i porodice, mnogo više nego ona. Ja sebe ne pravdam za uvrede prema Mariji, ali ja sam njoj mnogo veće oprostio. Što se tiče Miljaninog ponašanja, komplikovaniju osobu nisam upoznao. Sve joj smeta. Ona Mariji sa strane kaže sve i što jeste i što nije, naravno da će Marija da ima loše mišljenje o meni. Naravno da se posle svađamo, jer Miljana uđe u apartman i kaže svašta. Tako se stalno dešava. Ja ću se truditi maksimalno da budem podrška. Nadam se da će me manje u ovim izlaganjima ponižavati. Nisam ni ja za sve kriv. Nije ni njoj lako, rekla mi je da joj je cela porodica okrenula leđa. Biću uz nju, a ona nek prepiše sav novac na Marijin račun”, rekao je Zola.

Miljana Zoli ispričala porodične PROBLEME: TUKAO je moju majku, trudna je pakovala stvari da ode (VIDEO)

“Džabe to, njoj će za deset dana da kaže da ide odavde i opet neće da zaradi pare”, dodala je Marija na to.

“Ti mi mama prva kažeš da idem. Rekla si mi da se ne vraćam, jer sam najgora”, vikala je Miljana.

“Svaki drugi dan traži da ide kući, lupa na kapiju. Bruka se ovde. Ovo je takvo poniženje, kakva je ona ličnost? Nula od čoveka, đon-obraz, ja ne mogu da gledam da se ovako bruka i ponižava. Da ide po rehabu da se j i svašta, a rekla je da neće to da radi jer će dete da gleda snimke, a opet to radi. Bolje miran život bez para, nego da se bruka”, nastavila je Marija.

“Majka mi priča o odricanju, otac preti da će da se ubije zbog mene. Ja mislim da hoće da me zaplaše. Priča mi da će da zove policiju, policaja me zatekne kod kuće, dobijem 48 sati zabranu prilaska, samo zato što sam htela da odem kod njega. Mogla sam da završim u zatvoru zbog nje”, počela je da histeriše Miljana.

Marija ČUPALA Miljanu, PLJUNULA je i javno je se odrekla: Alkoholičarko, ti si za psihijatriju! (VIDEO)

“Neka ide kod njega ako hoće, što se luksuzira i uzima pare od svog deteta”,

“Ona misli da je ona Željku majka”, dobacila je Miljana na račun svoje majke.

“Ovo što oni rade je katastrofa. Oni ne mogu da se promene, posle dve godine i više… Dala sam im šansu, bili su u Nišu, ništa nisu uradili… Nema ništa od toga, odoše pare za dvadeset dana. Ako će da joj bude lakše, neka mi ne priča o njemu. I meni je teško, ja ima decu kod kuće. Neka me više ne opterećuje, ne zanima me njihova veza”, ispričala je Marija i počela da plače.

Nadica u ŽESTOKOM ratu sa Kulićkama, Kija je podržala: GAZI, mama! (FOTO)

“Miljana i ja smo stvarno imali plan da promenimo neke stvari, ali se sve nešto pogrešno izdešavalo. Voleo bih da nam Marija da neko zeleno svetlo, samo malo da smanji tenziju, ja njoj neću uzvraćati više. Bar jednu šansu da nam da pravu. Ja znam da nisam najgori”, zaključio je Zola.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu ispod:

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar