Birao je devojčice da ih LIŽE I PIPA dok vodi čas: Novo svedočenje iz Mikine škole strave

Policija mesecima pratila režisera i prikuljala dokaze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nakon prijave silovanja mlade glumice Milene Radulović (26), policija je mesecima pratila režisera Miroslava Miku Aleksića kako bi prikupila neophodne dokaze, a sada već imaju veliki broj prijava protiv njega, piše Informer.

“Devojčicama je pričao da vežbaju za film i da ih zato skida, pipa, ljubi. Objašnjavao im je da ih uči filmskim tehnikama. I sam je juče priznao u policiji da ih je samo podučavao i govorio je da su sve imale više od 16 godina”, kaže izvor ovog lista.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On objašnjava na koje sve načine je Aleksić maltretirao žensku decu.

“Jednom prilikom pitao je devojčicu kakve su njene grudi kada legne na leđa. Da li stoje uspravno ili padaju sa strane. Praktikovao je da skine neku od devojčica koju bi držao u svojoj kancelariji golu dok on vodi čas u sali koja je odmah pored, a s vremena na vreme ju je obilazio, pipkao i lizao”, ispričao je izvor.

Podsećamo da je režiser uhapšen juče je zbog sumnje da je silovao ili seksualno zlolstavljao pet svojih učenica. Čuvenom učitelju glume i vlasniku škole “Stvar srca” u centru Beograda sada preti višegodišnja kazna zatvora.

 



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (3)

  1. Pazi olosa, kaze sve su imale vise od 16 godina?! Auh, kakvog monstruma bolesnog kapitalca ovde imamo. Pazio da zakonski manje odgovara, ako je to uopste tacno da ima nekih olaksavajucih okolnosti. E ovo je razlog zasto treba poostriti sve zakone, evo primera da utice preventivno. Jer ako ovakav monstrum pazi na nesto da bi sebi olaksao kaznu, zasto mu mi kao drustvo ne otezamo kazne npr. jednake, najgore kazne za bilo kakvo silovanje bilo koga i bilo kakav fizicki napad na bilo koga! U kaznenoj politici se razmislja o ostavljanju prostora za kajanje, za povratak u drustvo, za popravku, za drugu sansu? Kakva sansa za nekoga ko ovo radi sistematski decenijama i u ozbiljnim je godinama? Nemojte mi reci da zaista ima olaksanje ako je zrtva imala 16 godina plus jedan dan u odnosu na zrtvu 16 godina minus 1 dan?

    Odgovori

Ostavite komentar