Svi su čekali njenu reakciju: Oglasila se Mikina žena, izustila je samo ŠEST REČI

Profesorka Biljana Mašić progovorila za medije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir.

– Biće šta će biti. Nemam komentar – rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, glumica koja je prijavila Aleksića za silovanje je naša mlada glumica Milena Radulović, koja je nakon što je proživela pakao otišla iz Mikine škole glumi i upisala FDU, gde je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

– Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd – navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ.

Takođe, da podsetimo, Milena Radulović je detaljno navela kroz koji pakao je prošla.

– Imala sam 17 godina kada me je silovao, u novembru 2012. Sve je pažljivo isplanirao. Govorio mi je da je to radio iz pedagoških razloga. Vodio je računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, u sobi pored one u kojoj su bili učenici. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Posle svega što sam preživela, prošla sam kroz različite faze. Pojavio se ogroman osećaj krivice. I kako da sve ispričam roditeljima?! Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornosti, saučesništva, krivice. Zato sam odlučila da više ne ćutim. Ovo je stvar koja mora da se dovode do kraja – reka je Milena Radulović.Izvor: Kurir

Komentari (10)

  1. Pa nije silovanje samo penis.. Ovde koliko vidim i nije bilo silovanje u klasicnom smislu nego seksualno uznemiravanje i pipkanje... Drugo i da jeste...kako onda da se seti penisa posle 10 godina ? Jedino sto mene kopka ovde je to sto su sve zrvte prihvatale da ih silovatelj ponovo siluje a nisu pobegle iz skole posle prvog silovanja... stokholmski sindromi kolektivni....

    Odgovori
  2. Nikako ne razumem zašto je dotična glumica čekala ovoliko godina da ovo prijavi,sačekala je da završi fakultet da dobije uloge pa joj je onda 0roradila savest.Lično mislim da je dotična bila jako svesna onog što se dešavalo, bila je svesna da će joj to pomoći u ostvarenju svog cilja a to je da postane glumica da dobije uloge kako ovde tako i u inostranstvu. Odjednom jednom je prolazila savest,sad kada se ostvarila kao glumica,nepodrzavam ovo ali JAVNOST JE VEĆ OSUDILA ČOVEKA NA ROBIJU I TO JAKO KAŽU DOŽIVOTNU, MISLIM DA JE TO JADNO I JAKO NEKOREKTNO.KAKO SAD ODJEDNOM SVE DEVOJKE GOVORE DA SU SILOVANE,A JOŠ JADNIJE JE ŠTO MATORI GLUMCI OSUĐUJU MIKU KAO DA DO SADA NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA, ODJEDNOM SVI POZNATI STARIJI GLUMCI GOVORE KAKO SU Z ALI ŠTA SE DEŠAVA U ŠKOLI GLUME,AKO SU SE ŽRTVE BOJALI DA KAŽU ŠTO JE DISKUTABILNO,ŠTA JE SPREČAVALO OVE POZNATE MATORE GLUME KOJI SU ZNALI KAKO KAŽU ŠTA SE DEŠAVA, ONDA SU I ONI SAUČESNICI SAMIM TIM ŠTO SU ĆUTALI A ZNALI DA MIKA SILUJE SVE ŠTO STIGNE...TREBA DA IH JE STID JA DA SE PITAM JA BIH I NJIH SUDIO ZA PRIKRIVANJE ZLOČINA, SRAM DA VAS BUDE SVE REDOM,SUDITE ČOVEKA BEZ SUĐENJA JER KAŽETE DA STE ZNALI,MOLIM OVU DRŽAVU AKO POSTOJI PRAVDA I AKO JE MIKA KRIV DA I NJIH SUDE ZA PRIKRIVANJE ZLOČINA POŠTO SE ISPOSTAVLJA DA SU SVI ZNALI ŠTA SE DEŠAVA A ĆUTALI SU..SRAM DA VAS BUDE VI STE GORI OD MIKE ALO JE OVO ISTINA,A DOTIČNA GLUMICA JE ĆUTALA SVE DOK NIJE ZAVRŠILA FAKULTET DOBILA ULOGE I U RUSIJI SAD JE NAŠLA ZA SHODNO DA PRIJAVI ČOVEKA POSLE 8 GODINA..SVE JE OVO DISKUTABILNO, ....U SVAKOM SLUČAJU TREBA SUD.ITI I MATOR IM GLUMCIMA KOJI SU ĆUTALI A ZNALI SU SVE KAKO SAD ISPADA....SRAM VAS BILO,..MODA JE NEKU DEVOJKU I DIRAO PIPAO ALI OVAKVA ŠTO SAD KUKA KAD SE OSTVARILA KAO GLUMICA MISLIM DA JE BILA SVEDNA JAKO I DA JOJ TO ISLO U KORIST I DA JE SVESNO BILA U SEXUALNOM ODNOSU SA MOJOM. SAD JE ŠATRO GRIZE SAVEST,AJDE JEDNOM DA JE BILO ALI ONA JE SVESNO IMALA ODNOSE SA NJI. KAKO KAYE SAMA VIŠE PUTA......OPET KAŽEM NE PODRŽAVAM OVO ALI MORAMO UKLJUČITI LOGIKU I RAZMIŠLJATI NEUTRALNO A NE OVA HAJKA KOJA SE DIŽE I VEĆ SUDI NEVINOG ČOVEKA NA SMRT,MEDIJE GLUMCI SVI SU GA VEĆ OSUDILI.....BRUKAAAAA..

    Odgovori

Ostavite komentar