BLOG Reakcije na zločine Mike Aleksića: Srpski Harvi Vajnštajn se IŽIVLJAVAO nad učenicama

Vest da je ugledni profesor glume, reditelj i scenarista Miroslav Mika Aleksić završio iza rešetaka zbog seksualnog zlostavljanja svojih učesnica, naišla je na žestoku osudu javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume u Beogradu, sinoć je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, objavili su beogradski mediji, a od sinoć ne prestaju reakcije na ovu vest, uključujući pre svega podršku javnih ličnosti devojkama koje su za sada istupile.

Glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala ispričala je da je Miroslav Miša Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dr Radomir Čolaković otkrio je za naš list kakav je Aleksić psihopata.

Psiholog dr Radomir Čolaković, profesor, u razgovoru za Objektiv ističe da slučaj treba da se temeljno ispita, o tome opširnije možete da pročitate OVDE.

Slobodana Ćustić tvrdi da ima još predatora koji su na slobodi.

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Danas se i rediteljka Maja Maletković, koja je takođe išla u njegovu školu glume, oglasila i otkrila šta se dešavalo u istoj i kroz šta je prošla.

Novi detalji horora učenica u školi Mike Aleksića možete da pročitate OVDE.

Poznato je kakvu kaznu može da dobije Mika Aleksić ako se dokažu zločini.

Više o tome pročitajte OVDE.

Mlada glumica Milena Radulović, nakon čije prijave je priveden Mika Aleksić, poslednjom objavom na svom instagram profilu iskazala zahvalnost jednoj osobi.

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Anja Mit je zgrožena skandalom koji drma Srbiju, ali i region.

Glumica kaže da je, kada je čula šta se sve u njegovoj školi glume dešava, odlučila da je ne pohađa, a šta je sve čula o dešavanjima u toj školi možete pročitati OVDE.

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač zna mnoge glumce koji su pohađali školu glume Miroslava Aleksića.

Kovačeva je prozvala glumce iz Mikine grupe i pozvala ih da se oglase, opširnije o tome pročitajte OVDE.

Dr Grujičić je bez dlake na jeziku uputila poruku mladoj glumici.

Mnoge javne ličnosti imale su šta da kažu na ovu temu, a doktorka je poslala moćnu poruku glumici ali i celoj Srbiji.

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Mika Aleksić je bio na svadbi Arkana i Cece.

On je tada imao veoma važan zadatak, a opširnije možete pročitati u vesti OVDE.

Srpski bokser Marko Nikolić osudio je zversko ponašanje producenta i reditelja Mike Aleksića.

Srpska “zver” oplela po Miki Aleksiću, opširnije o tome možete pročitati OVDE.

O Miki Aleksiću na Tviteru je pisala i glumica Jelena Tinska.

“Svi smo u priličnom šoku zbog ovoga što se dešava sa Mikom Aleksićem. Ja sam posle 20 godina nošenja repertoara u dečjem pozorištu “Duško Radović”, kad je on došao za upravnika, dala otkaz jer se ponašao hitlerovski i sadistički prema ansamblu. Nisam znala za ove njegove afinitete”, napisala je ona.

Milice Dabović se oglasila povodom ispovesti Milene Radulović

One je i sama bila žrtva zlostavljanja od strane muškarca, a sad je o slučaju koji je sinoć kao bomba odjeknuo u domaćim medijima, te se prisetila i svog bolnog iskstva, više o tome možete videti OVDE.

Voditeljka Minja Miletić oglasila se povodom stravične ispovesti glumice Milene Radulović

Ona je na Instagramu napisala da je i sama bila učenica u Aleksićevoj školi.

“Svaka čast na hrabrosti Mileni Radulović. I sama sam kao dete pohađala školu školu glume Mike Aleksića, ali svega par meseci i kada pročitam sve ovo hvata me jeza.”

Povodom hapšenja Mike Aleksića oglasila se i spisateljica Anja Mijović, koja je takođe bila učenica njegove škole, pa je iznela nove detalje.

Glumicu Milenu Radulović na Tviteru je podržala i voditeljka Maja Nikolić.

“Hvala Milena sto si zaustavila zlostavljanje svih devojčica ubuduće. Hvala Milena u ime sve dece i u ime svih roditelja što si prekinula ovu monstruoznost. Svi ti dugujemo podršku u ovome. Poštovanje do neba za tvoju snagu i tvoje dostojanstvo”, napisala je Maja.

Pevačica Aleksandra Radović dala je podršku hrabroj Mileni Radulović

“Ogromna podrška, ljubav i saosećanje Mileni Radulović, kao i svim devojčicama koje su prošle kroz pakao zlostavljanja. Trebalo je hrabrosti za istupanje i nošenje ovog teškog bremena. Uz vas smo”, napisala je Aleksandra Radović na svom Tviteru.

Oglasila se i Anastasija Ražnatović

Ova vest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović.

Pevačica je istakla da je zgrožena, i da je ona kao dete pohađala tu školu.

“Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu”, napisala je Anastasija.

Ana Sević takođe je Mileninu ispovest podelila na društvenim mrežama, ali i njen kolega Nikola Rokvić koji je napisao:

“Podrška za Milenu Radulović kao i za sve devojke koje su prošle ili prolaze kroz ovaj užas.”

Intervju Mike Aleksića potvrdio da je uvek razmišljao o svojim zlodelima koje je Srbija sada javno saznala

“Nose me u sebi”: Silovatelja Miku pitali da li se neka učenica zaljubila u njega, dao je JEZIV ODGOVOR

Pevačicu Anu Bekutu je, kao i mnoge druge, šokirala ispovest glumice Milene Radulović o tome da je silovao ugledni učitelj glume Mika Aleksić.

Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Sara Zeljković: Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna

Sara Zeljković, koja je bila učenica, u školi glume kod Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja. Sa njom je bila još jedna devojka koja je želela da ostane anonimna.

O užasima kroz koje je prošla Sara Zeljković možete pročitati OVDE.

Proslavljena srpska glumica Nataša Ninković (48) kaže da ne može da dođe sebi zbog priče koju je hrabro podelila mlada glumica Milena Radulović (25) – da ju je, kako je istakla, učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) silovao. Prvi put, tvrdi, kada je imala 17 godina, a onda se navodno zločin ponavljao.

Šta je sve rekla Nataša Ninković možete videti OVDE.

Ekipa Objektiva je posetila školu ŠKOLU STRAVE Mike Aleksića

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Povodom silovanja Milene Radulović odlasio se i Branislav Lečić čija su deca bila u školi glume kod Mike Aleksića.

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Rediteljka Jana Maričić iznela još jezivije detalje slučaja koji od sinoć potresa Srbiju

Jana Maričić je objavom na svom Instagram profilu otkrila tajne koje su dugo zataškavane u prostorijama Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Bivša voditeljka radija B92 Zorana Minčić, koja je pohađala Mikinu školu glume, nije doživela seksualno zlostavljanje od Aleksića, već od njegovog kolege reditelja, čije ime nije želela da navodi.

Opširnije o tome pročitajte OVDE.

MUP: Aleksić seksualno napastvovao bar pet učenica, evo gde mogu da se jave žrtve silovanja

Beogradska policija uhapsila je vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Miku Aleksića (68) zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne, saopštio je danas MUP.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, one mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, navodi se se u saopštenju.

Aleksiću se na teret stavlja više krivičnih dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Određeno mu je zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, naveo je MUP.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Nisam se kandidovao za politiku,te kao obic.gradjanin kazem;ako Ustav tim novoizabr.ljudima u CG,dozvolio da mogu odmah da demontiraju vlast M.Djukanovica,sta su oni cekali?,sve te ljude iz predh.rezima,zameniti iz tako velikog broja pametnih ljudi,"jakih poslanika",koje imaju na raspolaganju.Zapadni balkan,je primer,da je iznedrio politicare,kakav je Dritan Abazovic,cvrstog karaktera, nista manje i,ove dvojica,Krivokapic i Becic. Toliki narod,koji je izasao za "bolje sutra",kao politic.sansu,trebalo je odmah zmeniti novim sistemskim resenjima.Zelim narodu i novoizabranim,da to sto im nije ostvarila predhodna,ostvari Nova godina.

    Odgovori

Ostavite komentar