Nedovoljna sankcija za UŽASAVAJUĆE ZLOČINE: Poznato kakvu kaznu može da dobije Mika Aleksić

Mika Aleksić priveden je nakon optužbi glumice Milene Radulović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni vlasnik škole glume koga su glumica Milena Radulović (26) i još četiri devojke u policiji optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje, biće saslušan sutra i imaće šansu da ispriča svoju stranu priče.

Prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni Aleksić biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog prijave pet devojaka, koje su pohađale časove glume kod njega, da ih je silovao ili seksualno uznemiravao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uz njegovo saslušanje, tužilaštvu će biti podneta krivična prijava od strane policije koja će ga, kako saznajemo, teretiti za krivično delo silovanja. Aleksić nije obavezan da da izjavu; on može da se brani i ćutanjem, ukoliko tako bude želeo.

Za krivično delo silovanja i seksualnog uznemiravanja žrtve dok je bila maloletna, Krivičnim zakonikom zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Zakon pravi razilku između maloletne osobe i deteta, kojim se smatra osoba do 14 godina starosti.

Podsetimo, poznata mlada glumica Milena Radulović u ispovesti za “Blic” tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva.

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je Milena Radulović.

Vesti i reakcije o slučaju Mike Aleksića možete pratiti na našem BLOGU.

Jel voliš da se krešeš? Ovo je SILOVATELJ Mika pitao Saru, a onda je njegova ruka krenula ka njoj…

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (2)

  1. Osudjujem i ne podrzavam silovatelje....ali....uvek postoji ali....iz kog razloga bi neko pristajao da bude silovan vise puta.....jel to zato sto je zavrsetak skole za glumu doticnog garantovao upis na akademiju za glumu....ili to bas i nije bilo silovanje vec dobrovoljni pristanak u zamenu za uslugu...lici mi na crossroads...prodaju duse djavolu. manekenke znamo svi kako dobijau editorijale, glumice uloge, na koji nacin lepe zene napreduju....negde izmedju silovanja i vaginalne manipulacije....a onda se posle desetak godina sete....coveka ce da blate i verovatno mu se osvete i zatvore mu skolu glume...iako tu stvar vec decenuju ceo glumacki svet zna...i nije on jedini....a on ne moze vise ni da se odbrani sve i da nije kriv...proglasen je krivim....od novinara jadno da jadnije ne moze biti.

    Odgovori

Ostavite komentar