PODRŽAO KOLEGINICU

Glumac Miodrag Radonjić išao je u školu Mike Aleksića, a sada kaže: OSEĆAM se ZGROŽENO, tužno… (FOTO)

"Nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Glumac Miodrag Radonjić javno se oglasio, putem svog profila na Instagramu, o slučaju svoje koleginice Milene Radulović.

Dušica Jakovljević poslala MOĆNU poruku Mileni Radulović: Iza mnogih OSMEHA kriju se priče… (FOTO)

Podsećamo, Milena je priznala da ju je silovao čuveni učitelj glume Mika Aleksić, a njegovu školu pohađao je i sam Radonjić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DOŽIVOTNA ROBIJA za silovatelja! Ovako su javne ličnosti podržale hrabru Milenu Radulović (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/ radonjicmiodrag

HOROR: Marijana Mićić otkrila da je i ona POHAĐALA školu glume učitelja uhapšenog zbog silovanja (FOTO)

“Poštovani novinari, ovim putem ću dati izjavu povodom jučerašnjih dešavanja i neću više odgovarati na pozive i poruke. Hvala na razumevanju. Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom pshihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva”, napisao je glumac.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. U čemu je razlika između tzv. „Malčanskog berberina” i TOG nekog tipa Mike - ? Ni u čemu, sem što je taj tip MIKA u svom životu silovao deset puta više žena i dece...

    Odgovori

Ostavite komentar