Detalji užasa kod Inđije: Majka SILOVANIH devojčice (3) i dečaka (2) izgovorila samo jednu rečenicu

Komšije osumnjičenog oca kažu da je problematičan i alkoholičar

Foto: Freepik/user17067123

Muškarac (40) iz okoline Inđije uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje dece, ćerkicu (3) i sina (2), a slučaj je, navodno, prijavila njegova supruga. Kako nezvanično saznaje Kurir, on je uhapšen prekjuče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Bolestan slučaj u Inđiji: Otac uhapšen zbog obljube sina (3) i ćerke (2), majka otkrila užas

“Supruga je osumnjičenog prijavila policiji i ispričala da je on navodno seksualno zlostavljao decu. On je uhapšen, a deca su poslata na pregled, na kom su im ustanovljene povrede”, rekao je izvor iz istrage.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Meštani ovog naselja kažu da znaju je komšija priveden.

“On je rodom iz Novog Sada, a ovde živi nekoliko godina sa suprugom i decom. Nedavno su dobili bebu, a u neposrednoj blizini žive i njegovi roditelji, koji su profesori u penziji i pomažu im oko svega”, kažu komšije:

“Koliko je nama poznato, on je sklon alkoholu, ne radi nigde, navodno je ranije bio problematičan. Prema komšijama je dobar, ali se ne druži ni s kim bliže”, ispričali su susedi.

Voli pse i oružje

Supruga osumnjičenog, nije želela ništa da komentariše.

“Dovoljno nam je teško i ovako, ne mogu da pričam o tome”, bilo je sve što je žena rekla.

Inače, na profilu uhapšenog na društvenim mrežama može se videti mnogo fotografija s decom i kućnim ljubimcima. Osim toga, uglavnom je kačio fotografije sa takozvanim opasnim rasama pasa i oružjem.

Izvor: Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Ovo treba da rešava Centar za socijalni rad, Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo za za decu, Policija, roditelji mu profesori, pedagoški radnici, nisu mogli da se nose sa sinom, a on mogao da napravi troje dece, da li je bio u radnom odnosu, i kakva je to žena koja radja decu čoveku koji ni o sebi ne može da brine.

    Odgovori

Ostavite komentar