STRAŠNE OPTUŽBE

Evo ko je Miroslav Mika Aleksić: Čuveni Beograđanin uhapšen zbog SILOVANJA

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je večeras u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja – izjavila je Milena Radulović.

PRIVEDEN Mika Aleksić! Čuvenog nastavnika glume učenice optužile za SILOVANJE

Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumačkih talenata iz svoje škole glume.



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. Čekajte molim vas. Ima ovde jedna bitna stvar čak i najvažnija jer piše da je sve to radio i drugim devojčicama i devojkama i da su ga one prijavljivale policiji. I kako to da policija ništa nije preduzela. Strašno je to što se kod nas dešava, da uopšte ne možeš da se spase od nasilnika i silovatelja dok žrtve o tome ne progovore u medijima. Izgleda da gradjane u Srbiji jedino mediji mogu da spasu pored tolike policije. Hej bre, četiri devojke ga prijavljivale policiji i policija ne reaguje a on nastavlja svoje monstruozne radnje. Ko je štitio ovog čoveka, taj koji ga je štitio saučesnik je u svim tim silovanjima i seksualnim iživljavanjima.

    Odgovori

Ostavite komentar