Pre 3 godine PREMINULA, od tada mora da dokazuje da je ŽIVA: Kad je digla ruke od svega – desio se obrt

Ni u najgorim noćnim morama nije mogla da zamisli da bi ovo moglo da joj se dogodi u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Francuskinja Žana Pušen već tri godine pokušava da na sve načine birokratiji dokaže da je živa.

Žana je 2017. od suda pogrešno proglašena mrtvom i tada su joj se poništile sve kartice uključujući i pasoš i ličnu kartu. Kao da nikada nije postojala. Kada je već digla ruke od svega krajem 2020. godine dogodio se – obrt.

Svetlana spiskala novac za bolesnog sina na operacije lica i grudi: Posle 2 meseca je brutalno kažnjena

Žana je 2017. godine nagrabusila kada se tužila sa bivšom radnicom koja je dala lažnu informaciju sudu da je ona preminula. Kako je imala veze u sudu, tada je svuda u administraciji njeno ime stavljeno među umrla lica. Danas Žana pored lične karte i pasoša nema ni vozačku dozvolu, zdravstvenu knjižicu, a ni račun u banci, prenose francuski mediji.

“Advokat mi je pre 3 godine rekao da ne brinem i da će se sve brzo ispraviti. Međutim, ništa se još nije promenilo. Za to vreme izbegavam da napuštam kuću jer šta ako mi se nešto dogodi? Kako da dokažem ko sa kad nemam nijedan papir, ništa”, kaže Žana.

Francuskinja ogorčeno konstatuje kako je sve ovo ogroman nesporazum koji joj je uništio život. S tim se slaže i Silvan Kormije, Žanin advokat.

“Nisam mogao da shvatim kako je sudija mogao da je proglasi mrtvom bez ijednog sertifikata, dokaza. Kada ju je bivša zaposlena tužila, navela je da je Žana mrtva i svi su joj poverovali na reč?! Neverovatno.

Kakva je sad situacija? Bolja. Dogodio se neočekivan obrt. Sedmi sudija po redu koji je zadužen za njen slučaj uspeo je da Žanu skine sa liste preminulih, ali nije ni živa!

“Sada sam negde između. Ni na nebu, ni na zemlji. I to je pomak. Drago mi je što više nisam mrtva. Nadam se da će se sad početkom 2021. godine završiti ovaj užasni nesporazum. Tako su mi najavili”, pomalo rezignirano konstatuje Žana Pušen.

Kao u filmovima: Živog ga ZAKOPALI u grob, uspeo da se otkopa i prijavi ih policiji!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar