Grci probijaju sve granice zbog Zvezdinog fudbalera: Na Marakani čekaju milionski transfer!

Vreme je za novu epizodu u karijeri ljubimca "delija"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

El Fardu Ben je čovek koji se zlatnim slovima upisao u istorijske knjige fudbalskog kluba Crvena zvezda. Napadač sa Komorskih ostrva je verovatno jedan od najboljih stranaca koji su ikad nosili dres crveno-belih. Mnogo toga lepog je uradio na Marakani, ali deluje da je nakon četiri sezone u klubu, došlo vreme za kraj saradnje i novu epizodu u karijeri sjajnog fudbalera.

Kako prenosi grčka Gazeta, Aris je ozbiljno zaniteressovan da u svoje redove dovede ljubimca “delija”. Klub iz Soluna je sprema da probije sve granice i ponudi Benu ugovor kakav do sada niko u Arisu nema. Naime, Mateo Garsija je najplaćeniji igrač u timu sa platom od 450.000 evra, dok Ben u Zvezdi zarađuje oko 650.000 evra, tako da je za očekivati da mu ponude sličnu sumu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Marakani se nadaju da će od transfera El Fardu Bena prihodovati milion evra i tako fino popuniti kasu kluba. Videćemo da li će Aris biti spreman da toliko plati za transfer Bena, koji je ugovorom vezan za crveno-bele do 2023. godine.

Podsetimo, Afrikanac je na Marakanu stigao 2018. godine iz Olimpijakosa, a do sada je uspeo da čak 57 puta zatrese mrežu protivnika, dok je 29 puta asistirao saigračima.

Njegovi golovi protiv Salcburga će se zauvek pamtiti među navijačima Crvene zvezde.

Objektiv saznaje: FSS postavio ultimatum Piksiju!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar