Retko koji muškarac će vam to reći, ali ovo vas čini LOŠOM LJUBAVNICOM

Tri stvari su ključne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/shurkin_son

Kada prava ljubav postoji i seks je savršen.

Ovo je jedna od najvećih zabluda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, kada vas muškarac voli, sigurno vam neće reći da ste loše u krevetu.

Ali, to ne znači da neće tako misliti.

Ukoliko se, ipak, dogodi da nešto kažu, tada verovatno uz seks vežu neke druge stvari, kao što su nesigurnost u sopstveni izgled, korišćenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda…

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim.

Foto: Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom, ili da vode ljubav sa upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da u krevetu zapravo ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi trebalo da budu toga svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu sa kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato dame, opustite se i dozvolite partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite seksipilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman sa partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene umeju da uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavaju svoje partnere, ili da ih time ucenjuju. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč, trebalo bi da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i ka boljem seksualnom životu.

Foto: Freepik/jcomp

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba potpuno da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutru samo da biste partneru bili privlačniji, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti sebi da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život.

Neki muškarci su za jedan portal ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

– Ne sviđa mi se kada žena samo legne, raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

Foto: Profimedia/Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

– Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.
– Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.
– Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.
– Smeta mi nedostatak komunikacije pre, ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar