Sin Marine Tucaković šokirao priznanjem: ARKANA sam nazivao GEJEM, Džinoviću urinirao u viski!

Bio je nestašno dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Arhivailustracija/ Instagram/lacanotlaca

Sin naših poznatih kompozitora Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Radulović Laća, kaže da je bio vrlo nestašno dete koje je često pravilo smicalice poznatim ličnostima koji su bili stalni gosti u njihovom porodičnom domu.

On je u emisiji “Nešto drugačije” otkrio pojedine detalje, poput toga da je Harisu Džinoviću urinirao u viski, kao i da je pokojnog Željka Ražnatovića Arkana nazivao gejem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je bilo potpuno ludilo. Svašta sam slušao o Arkanu, i da ne bih napravio neku glupost, mama i tata su me odveli iz kuće, da ne bih bio tu kad on dođe. Naravno, ja sam došao i odmah mu rekao da je ratni zločinac, da je krao belu tehniku, da je ubijao ljude. Pe**ru! To sam mu rekao. A on će meni na to: “Ti si pe**r!” Onda sam mu odgovorio: “Ne, nego si ti pe**r.” Arkan i ja smo imali odličan odnos. Imao je fin odnos prema deci, što je meni bilo čudno. Ja sam jedini smeo da kažem Arkanu da je pe**r”, uz smeh se prisetio Radulović.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Laća Radulović (@laccanotlaca)

S pevačem Harisom Džinovićem nije mogao da nađe zajednički jezik.

“Haris je bio dr*adžija, stalno se nešto bunio, pa sam njemu pišao u viski”, priznao je Laća.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Nije ostao dužan ni hrvatskom kompozitoru Tončiju Huljiću:

“Bio je to neki super posao u Hamburgu s nekom izdavačkom kućom, plan je bio da se prodaju pesme za neke velike pare. Došao čovek kod nas kući i ostavio akten-tašnu, bio je u fazonu: “Ma neće deca ništa”, a mama je bila u fazonu: “Bolje ti to skloni”. Burazer i ja smo odmah otvorili tašnu, nacrtali Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte i tako je taj posao propao”.

Foto:E-stock

Laća se, inače, preselio iz Beograda, najpre za Skoplje, a zatim za Novi Sad. U emisiji je otkrio i razloge.

“Posle mamine borbe s bolešću, što je bio baš težak period za mene, otišao sam u Makedoniju. Tamo sam sasvim slučajno upoznao Darka Dimitrova, s njim sam radio pesmu za Anastasiju Ražnatović. Bilo mi je potrebno da malo odmorim glavu, jer mi je tih prethodnih godinu dana bilo bukvalno spasavanje majke od najteže bolesti. Tu je sve krenulo. U Skoplju sam našao neki mir. Sad sam u Novom Sadu. Pošto sam lud i poluhisteričan, ti ravni gradovi mene smire. Beograd više ne osećam kao svoj grad. U mojoj kući ne mogu da stvaram, tamo mi je bolesna majka, tamo mi je umro brat”, otvorio je dušu Milan.

Sin Marine Tucaković ISPROZIVAO Cecu: Nazvao je RATNIM huškačem i poručio da joj je mesto u Hagu…

 

Laća je otkrio da je njegova majka veliki borac.

“Sad je bolje, može i da piše tekstove. Metastaze na plućima su se smanjile i određen joj je još jedan ciklus hemioterapija. Sve dobro podnosi”, kaže tekstopisac.

Foto: ATA images

On kaže da mu je najteže bilo kada se njegova majka razbolela i ležala na hirurškom odeljenju onkologije.

“Ja sam kupio dušek na naduvavanje i spavao na podu, pored mame. Tad je bila u kritičnom stanju, u apartmanu. Bolje je biti u sobi s više pacijenata, tamo možeš i da nekog zamoliš za pomoć, nego u apartmanu, gde te niko ne čuje”, završio je Laća.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Svi mi imamo svojih "pet minuta slave" i sansu da zbog toga ostatak zivota i sve minute u istom imamo "bijedu"nezaslužene paznje. Ali,ovom covjeku ne pomazu niti odmazu komentari laika,njemu treba strucnjak za liječenje strahova,kompleksa, u suštini PTSP... Svaki put kad pročitam njegovu objavu potresem se zbog njega,njegove majke,oca i svih ljudi kojima nesto znači. Izgubiće ga,izgubiće ih a već su sbi dovoljno "ranjeni"...

    Odgovori

Ostavite komentar