Fatalna Olga posvađala najbolje drugove, pa ušla u vezu sa OBOJICOM: Sada otkrili šta im se najviše sviđa

Neobičan ljubavni trio privlači pažnju svih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/MegaTV

Kada je 19. avgusta 2019. godine ušla u jedan bar u Barseloni, Beloruskinja Olga nije ni slutila da će tu upoznati obe najveće ljubavi svog života.

Ne jednu, već obe. I to najbolje drugove.

Milena zbog OVE traume iz prošlosti otrovala 2 bivša dečka: Mislila da je uspela, ali je ovaj detalj odao

U nju se isto veče zatreskali Brazilci Dino de Souza (40) i Saulo Gomeš (30) koji su se posle upoznavanja s njom posvađali među sobom oko toga ko će da proba i proveri ima li šanse kod nje.

Najluđe u celoj priči bilo je da su se obojica dopala Olgi. Beloruskinja je bila neodlučna, pa je pred drugaricama rekla da će prvo izaći s jednim, pa sa drugim najboljim drugom.

Trojka se slaže savršeno, Foto: Jam press/dailyuknews.com printscreen

Desilo se ono najuvrnutije – započela je romansu sa obojicom i to od njih nije krila. Dino i Saulo bili su na početku veoma zbunjeni ali uskoro su se navikli da prvi, verovatno i jedini put u životu dele devojku. Danas su vrlo skladna trojka.

“Nikada nismo planirali da postanemo trojka. Ovo je sve došlo prirodno. Obojica smo se zaljubili u nju. Da naglasim, nijedan od nas dvojice nije homoseksualac niti imamo seksualne odnose između sebe. Samo sa Olgom pojedinačno. Sve je ovde stvar hemije koja nam se dogodila. Bolje reći, opaučila nas je po glavi. Hemija između nas troje je toliko jaka da nas ništa ne može danas razdvojiti. Najviše volimo da zajedno gledamo fudbalske utakmice i pijemo pivo. Volimo se iz dana u dan sve više”, rekao je Dino za brazilsku TV stanicu Mega uoči Nove godine.

Najvrelija TROJKA: Vodila je ljubav s dečkom preko telefona, dok je imala odnose sa drugim muškarcem!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar