POBEDIO KORONU

Emotivna ispovest Dodika za Objektiv: Jedan ZAGRLJAJ nakon izlaska iz bolnice će zauvek pamtiti

Nakon šesnaest dana borbe sa koronavirusom u Kliničkom centru Banjaluka, Milorad Dodik stigao je kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik stigao je kući posle 16 dana provedenih u Kliničkom centru Banjaluka zbog koronavirusa. U ekskluzivnoj izjavi za štampano izdanje lista Objektiv, Dodik je poručio da su najteži dani iza njega, a svim čitaocima našeg lista koji su pravoslavne veroispovesti čestitao je Novu godinu po julijanskom kalendaru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NAJLEPŠE ŽELJE

,,Želim vam svima mnogo zdravlja, radosti i uspeha i da Nova godina donese napredak i blagostanje. Želim da svoj praznik provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, sa svojim najbližima i neka vam predstojeća Nova 2021. godina donese napredak, ličnu i porodičnu sreću. Želim da kod svih ljudi ojača vera u budućnost, međusobno poverenje, solidarnost i razumevanje, te da se celi svet izbori sa pandemijom korone koja je odnela brojne živote”, stoji u čestitki Milorada Dodika.

Prva fotografija Milorada Dodika nakon izlaska iz bolnice: Ćerka nije krila sreću sa svojim ocem (FOTO)

Nekadašnji predsednik RS rekao je za Objektiv da se sada dobro oseća i da mu je zdravstveno stanje iz dana u dan sve bolje.

,,Nikada toliko dugo nisam bio bez porodice i zato ove dane provodim kod kuće, po preporuci lekara i prijatelja dr Vlade Đajića, direktora KC Banjaluka, koji lično prati moje zdravstveno stanje”, kazao je Dodik.

Foto: Privatna arhiva

Evo kako izgleda ĆERKA Milorada Dodika: Diplomirala ekonomiju na Kipru i retko se pojavljuje (FOTO)

EMOTIVAN SUSRET

Prema njegovim rečima, odmah po izlasku iz bolnice veoma emotivan susret imao je sa porodicom, posebno sa ćerkom Goricom, koja ga je zagrlila i sliku okačila na Instagram. Srećna je bila cela Dodikova porodica, a posebno majka Mira, koju je Milorad Dodik obišao čim je došao kući. Sin Igor i brat Goran su bili presrećni kad je Dodik stigao, jer su želeli da zajedno dočekaju Božić i unesu Badnjak u kuću.

Piše: N. Ž.

Ove i mnoge druge zanimljive tekstove pročitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Naslovna za 14.1.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar