VREME JE ZA LEPE VESTI!

Od Nove godine okrećemo NOVI LIST: Stigao je OBJEKTIV, najbolje dnevne novine u Srbiji! (FOTO+VIDEO)

Danas izlazi prvi broj štampanog izdanja medijskog brenda koji već ima najbrže rastući portal u zemlji - Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Piše: Duško Vukajlović, direktor redakcije i glavni urednik novina Objektiv

Prođe još jedna godina. Mnogi bi rekli – teška, ne ponovila se. Retkima je bila dobra, a skoro nikome najbolja do sada… No, kakva god da je bila, došao joj je kraj. A svaki kraj donosi nov početak, nove prilike, i samo od nas zavisi hoćemo li ih iskoristiti. Možemo da nastavimo da radimo ono što smo radili i kako smo radili, ili da napravimo korak napred. Mi u Objektivu smo rešili da krupnim koracima zakoračimo u budućnost.

Poštovani čitaoci, verujem da je svima preko glave loših vesti i loših medijskih sadržaja. Vreme je za neke zaista lepe vesti i kvalitetne dnevne novine! U ove praznične dane darivanja, mi vam nudimo novi dnevni list po promotivnoj ceni od samo devet dinara, ali vam i posle praznika obećavamo zaista najpovoljniju cenu na tržištu.

Objektiv će izlaziti na znatno većem broju strana od konkurencije, a u našim novinama svakoga dana čekaće vas brojna ekskluzivna otkrića i istraživačke teme, intervjui sa slavnima, ali i priče o običnim ljudima… Uživaćete uz kvalitetan sportski i kulturni sadržaj, kao i zabavne vesti sa estrade, u kojima neće biti mesta za vulgarnosti… Siguran sam da će mnoge od vas posebno obradovati naš mozaik enigmatike i korisnih saveta!

I za kraj, mogu da najavim veoma lepa iznenađenja i poklone koji vas veoma brzo očekuju u našim novinama i na našem portalu Objektiv.rs. Ali o tome više već od ponedeljka, 4. januara…

Živi, zdravi i veseli bili. Srećna Nova godina!

Ovo je naslovna strana prvog broja Objektiva:

Foto: Objektiv.rs

Pogledajte kako smo pravili prvi broj Objektiva:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar