Majka Nece Tiktokera o PRETNJAMA: Mene naziva rugobom, a moje dete ŠUGAVIM, sve sam predala advokatu

Problemi iz Zadruge preneli se na spolnji svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaofficial

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker u Zadruzi je pred milionima priznao da je homoseksualnog opredeljenja i da je zaljubljen u Boru Santanu, a onda je nastao opšti haos.

Neca je ubeđen da su ga se roditelji i porodica odrekli, ali njegova majka Milena otkriva da se nikada ne bi odrekla svoje krvi:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neca Lazić sam, pred kamerama, izneo šta ga muči: Samo da se NE VRATIM kući, nemam gde da odem (VIDEO)

“Iskrena da budem, šokirana sam Necinim ponašanjem i tim što je priznao da je gej. Mislim da on to sve radi kako bi bio zanimljiv ili igra neku igru. On se psihički totalno zaludeo. Pa valjda bi meni kao majci rekao, jer ja sam jako moderna mama, a ne ovako javno na televiziji. Brat ga je samo u toj čestitki opomenuo da se kloni Bore, a on je to pogrešno shvatio. Ne mogu da ga gledam kako plače i priča da smo ga se odrekli jer je bio sa muškarcem. Ne odričemo ga se ni otac ni ja”, kaže Necina mama za “Star”besna zbog ponašanja Bore Santane.

Neca doživeo nervni SLOM, čupao kosu: Došao sam da budem zvezda, a od mene su napravili PSIHIĆA (VIDEO)

“Bora Santana misli da ja ne znam ko i šta. Ja sam za njega već pripremila tužbu. Za psovanje p*derske familije. Za šamaranje Nece. Mene naziva rugobom, a moje dete šugavim. Sve klipove sam sačuvala i predala advokatu. Platiće za moje zdravstveno stanje koje je narušeno zbog njegovog lupetanja. Ne dozvoljavam da mi jedna lopurda Santana i njegova familija prete. Borin rođeni brat je pretio mom sinu Peci. Sve snimke imamo i kod advokata su”, objasnila je Necina mama.

Neca obavio POSLEDNJI razgovor sa Borinom fotografijom: Najbolje je da ga MRZIM… (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar