Desetogodišnja devojčica kao ceo bend: Oduševila je svet izvedbom pesme benda “Led Zeppelin” (VIDEO)

Zapalila je društvene mreže

Foto: Printscreen/Youtube/Nandi Bushell

Desetogodišnja devojčica Nandi Bušel je oduševila ljubitelje muzike širom sveta. Naime, Nandi ima Jutjub kanal na koji postavlja svoje izvedbe mnogih pesama, ali poslednja je posebno oduševila njene pratioce.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojčica je maestralno izvela obradu legendarne rok pesme “The Immigrant Song” benda “Led Zeppelin”.

Plant odabrao 9 omiljenih pesama “Led Zeppelina”: Na listi se nisu našla dva legendarna hita

Dejvočica na snimku svira nekoliko instrumenata, a ljubitelji njenih nastupa kažu da je Nandi sama za sebe ceo bend. Mnogi misle da je ovo jedna od najboljih obrada čuvene pesme. Izgleda da nas je Nandi sve razoružala.

“U filmu “Škola roka” sam prvi put čula pesmu “The Immigrant Song”. Poželela sam da naučim da je sviram čim sam je čula tokom scene u kojoj Džek Blek vozi kombi, okreće se i uzvikuje “ahh-aah!” To je najbolji film na svetu! Od tada volim da izvodim pesme benda “Led Zeppelin”,  napisala je Nandi.

Na samom kraju možemo da vidimo kako devojčica u ruke uzima Torov čekić “Mjolnir”. Zahvaljujući neverovatnoj sceni u filmu “Tor: Ragnarok” mlađa publika je imala priliku da se upozna sa pesmom “The Immigrant Song”.

Prethodno je pokazala da umre i da svira najbolje numere bendova “Kvin”, “Coldplay”, “Foo Fighters”, “Slipknot” i mnogih drugih.

Poslušajte njenu obradu pesme:

Neobično prijateljstvo: Novim albumom Vili Nelson odaje počast Frenku Sinatri

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar