“Tajna vinove loze” je nova domaća serija: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović ponovo udružuju snage

Scenario je pisala Mirjana Bobić Mojsilović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ RTV Pink Official

Nova igrana TV serija “Tajne vinove loze”, sa bračnim parom Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem u glavnim ulogama, 18. januara (odnosno 23. januara kada je reč je Prvom programu Radio-televizije Srbije) stiže pred domaću publiku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović, u dramaturškom timu su Ivan Mitrović i Marko Popović, a režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić, koji je ujedno i izvršni producent serije.

Najbolji filmovi 2020. godine – Od “Parazita” do “Hamiltona”

Narativ ove melodramske serije prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku trojice sinova iz Negotinske krajine. Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza i udaraca, a njihovi životi postaju duboko povezani, i time porodična saga pruža poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka krije razne tajne, ali i Vera živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka Anja završila je etnologiju u Parizu i vraća se u rodni kraj sa namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Ipak, Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom uzgajanju vina u tim krajevima.

Rouan Atkinson iznenadio izjavom: “Prijatelji” su ukrali scenu iz “Mister Bina”

Muziku za seriju je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović, dok naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Serija, za sada, ima 36 epizoda.

Glavne uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica, Sena Đorović, Aleksandar Srećković Kubura, Luka Grbić, Branislav Jerković i drugi.

Legendarni Bojsi: Želeo bih da 40 godina “Mućki” proslavim u Beogradu (FOTO)

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar