Legendarni Bojsi: Želeo bih da 40 godina “Mućki” proslavim u Beogradu (FOTO)

Objasnio je kako je nastao film "Bojsi u Beogradu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Rob Moore

Britanski glumac Džon Čalis, čuven po ulozi Bojsija u seriji “Mućke”, je iskoristio početak nove godine da se podseti najlepših trenutaka iz prošle.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je svoje pratioce na Tviteru podsetio da je početkom 2020. godine boravio u Beogradu i snimao dokumentarni film “Bojsi u Beogradu”. Preturajući po uspomenama naišao je na fotografiju koja je nastala tokom njegove prve posete Beogradu. Glumac se 2013. godine slikao na Trgu Republike, baš ispred spomenika knezu Mihailu.

Režiser filma “Bojsi u Beogradu” za Objektiv: “Ideja je bila da Srbiju prikažem u najboljem svetlu”

“U januaru 2013. godine sam prvi put posetio Beograd. Toliko mi se svideo da sam se 2020. godine vratio da tamo snimim dokumentarac o neverovatnoj popularnosti serije “Mućke” u Srbiji. Ove godine se obeležava 40 godina “Mućki” i voleo bih da se vratim u Beograd i da zajedno obeležimo tu godišnjicu”, napisao je Džon Čalis.

Zatim ga je putem Tvitera Laraz Vuković, režiser filma “Bojsi u Beogradu, pitao da li može da se desi da Bojsi i ekipa (misleći na glumačku ekipu serije “Mućke”) dođu zajedno u Srbiju da proslave godišnjicu. Bojsi je odgovorio da misli da je ovo dobra i zanimljiva ideja. Sada nam samo ostaje da čekamo i vidimo šta će se desiti.

Pročitajte naš ekskluzivni intervju sa legendarnim Bojsijem:

Rakija je NAJBOLJA, a HRAM božanstven! Emotivna ispovest Bojsija iz “Mućki” za Objektiv o Srbima i Srbiji



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar