Rouan Atkinson iznenadio izjavom: “Prijatelji” su ukrali scenu iz “Mister Bina”

Da li znate o kojoj sceni se radi?

Foto: Printscreen/Youtube/TBS

Rouan Atkinson je optužio seriju “Prijatelji” zbog krađe scene iz sitkoma “Mister Bin”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Komičar je to izjavio u novoj ITV seriji koja je napravila omaž kultnom liku Mister Bina povodom njegovog 30. rođendana. U emisiji pod nazivom “Srećan rođendan, Mister Binu”, Atkinson se prisetio scene iz 1992. godine u kojoj trči sa ćurkom na glavi.

Šest godina kasnije, američki sitkom “Prijatelji” je rekreirao šalu u svojoj epizodi “Ona sa svim Danima zahvalnosti” iz 1998, koja prikazuje Džoija (Met Leblank) kako unezvereno trči sa ćurkom na glavi. Monika, takođe, nosi ćurku na glavi kasnije u epizodi.

“Kad smo stvarali Mister Bin film 1996. odlučili smo da plagiramo sami sebe, pa smo ponovo upotrebili šalu sa ćurkom. Devedesetih su snimani i “Prijatelji”, koji su ukrali foru”, istakao je Rouan Atkinson.

Zbog ponovne upotrebe šale u filmu, veliki broj gledalaca je verovao da je “Mister Bin”, zapravo, ukrao skeč od “Prijatelja”. Ričard Kertis, Atkinsonov saradnik koji je napisao skeč sa ćurkom, takođe je gostovao u dokumentarnom filmu.

Prijateljice ponovo na okupu: Dženifer Aniston i Lisa Kudrou pričale o popularnoj seriji

“U potpunosti sam zatečen sa tim šta su uradili. Tek sam sve video pre neki dan. Doslovno ne mogu da verujem šta se desilo. Bizarno je”, izjavio je Kertis.

“Na kraju, znate kako kažu – ne možete da ukradete šalu. One su tu da budu ukradene ili da inspirišu. Inspirišu druge”, zaključio je Atkinson.

Sačuvan od zaborava: Oldtajmer iz “Veselih sedamdesetih” je završio kod Feza

Izvor: Telegraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar