Danas je mlad Mesec u Jarcu: Vreme da očistite dušu i prostor od starih emocija i nepotrebnih stvari

Ovo je prvi mlad Mesec u 2021. godini i naglašava početak novog ciklusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Mlad Mesec
Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Tek što smo obeležili završnicu prethodnog zemljinog kruga oko Sunca proslavljajući Novu godinu, imamo još jedan kosmički prirodni ciklus.

Mlad Mesec u Jarcu 13. januara 2021. godine takođe naglašava početak novog ciklusa. Na opštem nivou ova lunacija donosi planiranje poslovne budućnosti, jačanje karijere, brige oko statusnog položaja u društvu a i naglašene odnose u kvalitetu ka tradiciji i roditeljima. Ništa čudno, jer kada su zemljani element i znak Jarca “prozvani” onda je uvek reč o biznisu, poslovnoj karijeri, važnosti da budemo prvi, a najpoželjnije je da budemo najbolji. Tu energiju mladog Meseca u Jarcu pojačava društvo Sunca, Venere i Plutona. Tako da ova mala novogodišnja planetarna družina jača mudre, praktične, posvećene i tradicionalne vrednosti kojima idemo u susuret. Zato je ovo period ozbiljnih dugoročnih planova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S obzirom i da je Mars u Biku on će pomoći da taj početak bude temeljno usmeren ka vrhu i ka materijalnim ciljevima. Zato je dobro da se pripremite na prepreke, napore i stazu koja neće biti laka, ali će biti realna, trajna i temeljna. Nemojte brinuti o vremenu i koliko će borba do cilja trajati jer Jarac nikada ne odustaje. Mlad Mesec vam daje startnu poziciju. Neće vam faliti obaveza jer mlad Mesec u Jarcu upravo sadi seme ozbiljnih planova koji su puni odgovornosti. Sada možete imati jasnu sliku želja i fokusa samo na jednu stvar – da uspete. Jer ova lunacija u Jarcu ne dopušta da budete bezazleni i opušteni pa da vam sve dođe lako i na tacni. Ovde je potrebno da se dobro potrudite da bi postigli rezultate. Uhvatite se za ambicije i pokrenite posao ili popravite karijeru, svakako radite na statusu u društvenoj sredini kojoj pripadate.

Nedeljni horoskop od 11. do 18. januara: BIK i DEVICA ulaze u ljubavne veze, OVAN dobija neočekivanu vest

Ali pre svega za vreme mladog Meseca očistite svoj prostor od prošlosti na emotivnom i praktičnom nivou. Pobacajte, ako niste do sada, stvari koje ne nosite i koje vam zatrpavaju prostor. Izađite u prirodu ili samo izađite iz kuće. Dišite duboko i osetićete promenu i smirenje energije. Popijte čaj od jasmina ili kamilice.

Mlad Mesec je savršen dan da napunite ili očistite kristale. Ostavite ih na prozoru da se kupaju u mesečevoj svetlosti početka najmanje četiri sata. Zapišite sve ideje koje vam tog dana padnu na pamet. Obično za vreme mladog Meseca možete probuditi svoje kreativne moći koje vam pomažu da se odredite u nekom smeru.

Učinite nešto lepo samo za sebe. To je dovoljno da zastanete i pogledate u sebe i jednostavno se zagrlite. Dajte ljubav sebi bar jedan dan jer za to obično nemate vremena. Stvorite zdrave navike i postavite jasne ciljeve.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar