Sandra Obradović na sudu priznala KRIVICU: Evo koliko će manekenka biti na USLOVNOJ

Priznala je da je ugrozila bezbednost javnog saobraćaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Sandra Obradović, Foto: Printscreen/Youtube

U avgustu prošle godine nastao je pravi skandal kada je bivša manekenka i nekadašnja učesnica rijaltija Farma, Sandra Obradović slupala nekoliko automobila odnosno izazvala lančani sudar na Novom Beogradu i to pod uticajem alkohola.

Ona je tada navodno svojim autom udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama. Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola. Više o tome čitajte u sledećem tekstu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sandra Obradović vozila pod dejstvom NEDOZVOLJENIH supstanci, lupala automobile, pokupila DECU?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Kako piše Kurir manekenka je sada sklopila sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

Određeno je da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo, uz izricanje mere bezbednosti-Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Inače, Obradovićeva je početkom maja prošle godine optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje. Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar