7 sati sam vodila ljubav s dvojicom muškaraca, i prvi put sam shvatila šta je DUPLO ZADOVOLJSTVO!

Opis vrelog grupnog seksa je privukao veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

Anonimna Australijanka je privukla veliku pažnju kada je na jednom blogu opisala svoj prvi grupni seks.

Devojka je spremna došla na vreli sastanak sa svojim dečkom Vilom i njegovim prijateljem Aronom. Obukla je kratku suknju, čarape sa halterima i tanga gaćice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kaže, bila je iznenađena kako je sve “nevino” počelo.

“Kada sam došla, Aron je pripremao večeru, a malo kasnije Vil je probio led. Kada sam se vratila iz kupatila, podigao mi je haljinu i tange su sevnule. Aron je ostao bez daha, i jasno se videlo uzbuđenje u njegovim očima”, počinje ona svoju priču.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

“Ubrzo smo uskladili ritam, i počeli sa predigrom. Milovali smo se dok Vil nije rekao da želi da gleda kako Aron ulazi u mene. Spustila sam se na kolena, i dok mi je glava bila u Vilovom krilu, Aron je otpozadi penetrirao u mene! Prošlo je mnogo vremena otkada nisam bila sa nekim toliko obdarenim, tako velikim i širokim… Ispustila sam duboki uzdah i pomislila da će ovo biti veoma zabavna noć”, kaže devojka i nastavlja:

Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

“Njih dvojica su se menjali, a slušanje njihovog stenjanja dok su u isto vreme uživali u meni je najuzbudljivija stvar koju sam ikada doživela. Seks je trajao 7 sati i svašta smo probali, uključujući tu i igrice sa lisicama”.

Foto: Profimedia.rs

“Sada sam konačno shvatila šta je duplo zadovoljstvo, i mislim da ću u budućnosti imati veliki problem. Pa, kako da se posle ovakve noći vratim “običnom” seksu sa samo jednim partnerom”, zaključila je Australijanka.



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar