REAKCIJA

Bratislav Jugović o prvostepenoj presudi za Vučića: Dovoljno govori o Srbiji kao “nedemokratskom društvu”

Bratislav Jugović je reagovao na odluku suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Narodni poslanik i član Gradskog odbora SNS, Bratislav Jugović reagovao je na prvostepenu presudu kojom se predsednik Srbije, Aleksandar Vučić obavezuje da Bošku Obradoviću uplati 200.000 dinara zbog povrede ugleda i časti, a njegovu izjavu vam prenosimo u celosti:

“Prvostepena presuda kojom se predsednik Aleksandar Vučić obavezuje da Bošku Obradoviću uplati 200 000 dinara zbog povrede ugleda i časti dovoljno govori o Aleksandaru Vučiću kao “diktatoru” i o Srbiji kao “nedemokratskom društvu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo u “diktaturi” u kojoj živimo stečajni upravnik Dveri maše presudom koja nije pravosnažna, a mediji je objavljuju kao da je ova pravna stvar savršena. “Diktator” Aleksandar Vučić nema pravo žalbe, dok građanin Aleksandar Vučić ima obavezu da trpi uvrede i poniženja od svih protivnika koji mu nisu ni do čukljeva. To je “diktatura” u kojoj Srbija živi. Biće od koristi podsetiti javnost da se ugled i čast Boška Obradovića opisuju njegovim upadom u zgradu RTS-a i pokušajem da prekine emitovanje programa.

Bratislav Jugović: Boško nije slobodan čovek, on je zarobljenik tajkuna Dragana Đilasa

Obradović je rasterao sve svoje saborce od ugleda s kojima je stvarao pokret Dveri. A čast je potvrdio svojom odlukom da postane političar u vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa. Priliku da svoj ugled izmeri na izborima je bojkotovao, što građani Srbije ne smatraju časnom odlukom, već ga doživljavaju kao kukavicu. Za razliku od njega i ostalih Đilasovaca, predsednik Aleksandar Vučić svoj ugled je izgradio u narodu višedecenijskom političkom borbom, ne bežeći od izazova i ne tražeći privilegije.”

Jugović: Obradoviću smeta mini šengen samo zato što će ojačati privredu u Srbiji i regionu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar