Sećate li se dečaka iz filma “Šesto čulo”? Imao je urnebesnu ulogu u seriji “The Boys” (VIDEO)

Da li ste ga prepoznali?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Logos Made Flesh

Sa samo jedanaest godina Hejli Džoel Ozment je publiku širom sveta oduševio svojom ulogom u filmu “Šesto čulo” sa Brusom Vilisom. Te 1999. godine je odlično odigrao dečaka koji vidi duhove, čak je dobio i jednu nominaciju za Oskara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svi su mu predviđali brilijantnu karijeru, ali to se ipak nije desilo. Ipak, prethodne godine je Hejli publiku oduševio pojavljivanjem u popularnoj seriji “The Boys”. Da li znate kako on sada izgleda i da li ste ga prepoznali u ovoj superherojskoj seriji?

Legendarni Bojsi: Želeo bih da 40 godina “Mućki” proslavim u Beogradu (FOTO)

Godine 2001. igrao je u filmu “Veštačka inteligencija”, ali nakon toga je potpuno nestao iz filmske industrije. Javnost je ponovo čula za njega tek 2016. godine, ali ne zbog glume. Naime, glumac je izazvao tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je osuđen na 3 godine zatvora uslovno i 60 sati odvikavanja od zavisnosti.

Ovo je uspeo da prevaziđe i na kratko se vratio glumi. Godine 2020. se pojavio u trileru “Bad Therapy”, a objavio je i da trenutno radi na novom projektu, ali nije poznato o čemu je reč.

Omiljeni glumac domaće publike: Evo kako je Tom Henks prešao u pravoslavlje

Ipak, ostaće upamćena njegova uloga u kultnoj superherojskoj parodiji “The Boys”.

On je u čuvenoj superherojskoj seriji prošle godine igrao junaka koji se zove “Mesmer”. Ovaj junak je na neki način parodija Hejlijeve rane karijere i njega je ova ideja oduševila. Mesmer je vidovit superjunak koji je kao dete postao ogromna zvezda zahvaljujući jednoj tv seriji. Njegova moć je da čita misli i predviđa budućnost. Slično moćima koje je glumac imao u filmu “Šesto čulo”. Kada ga glavni junaci upoznaju shvataju da on samo živi od stare slave i upoznavanja fanova.

Pogledajte scenu:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar