Bežala po noći od lopova, pa na groblju upala u RAKU: Ujutro radnicima dala OVO i promenila im živote

Vraćanje na pravi put u životu ne ide svakom jednako lako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Depositphotos/sauletas

Pravi zaokret u životu dolazi neplanirano i iz srca. U to se uverila i V. M. (36) iz Bizmarka, američka država Severna Dakota.

Ona je posle užasne noći na glavnom groblju u gradu prelomila da je vreme da se opameti i prvo što je uradila ujutro bilo je da ode u policiju i ispriča sve. Usput i da usreći tri stranca, prenosi NBC 4.

V. M., čiji je identitet zaštićen, poslednje tri je godine bila narkomanka u pokušaju i sitan kriminalac iz predgrađa Bizmarka. Nekoliko puta učestvovala je u pljačkama benzinskih pumpi po zemlji i članovi ekipe su joj verovali.

Sve do poslednjeg Božića. V.M. je nekoliko dana pre toga odlučila da izađe iz priče i pokuša da krene da živi pristojnijim životom. Znala je da to neće moći tek tako, odnosno da će njena odluka nositi sa sobom i određene rizike.

Krio da vodi OVAKAV život: Zlatni dečak familije uplašio se kazne celog sela, pa počinio jeziv zločin

Uoči Božića V.M. je rekla glavnom dileru iz kraja da izlazi, ali pre toga uzela je ono što joj pripada – 30.000 njenih dolara. Sav novac je čuvao on, niko nije imao prava da uzima od njega a članovima mini-bande davao je sume od prethodnog “plena” na kašičicu.

Njoj je verovao i zato je znala kako da mu uzme novac a da on to ne primeti. Ali, primetio je. I poslao je dvojicu svojih pulena na nju.

V.M. je noć provela u raki, Foto: johnpawlovitz.com printscreen

Bežala je te noći po predgrađu Bizmarka V.M. koliko je noge nose, na kraju se setila da može da im umakne na groblju. Tokom jurnjave nije primetila da se oko nje nalaze dve, sveže iskopane rake, te je upala u jednu. U njoj se skrivala cele noći.

Tek ujutro skupila je snage i hrabrosti da izađe iz nje i uputi se ka izlazu. Tamo su bila tri radnika groblja koji su je gledali u neverici jer je izgledala kako može da izgleda neko ko je izašao iz rake. Prišla im je i dala im tri sume po 5.000 dolara, rekavši im da ne brinu i da je novac njen. Da im je to poklon za Božić.

Zaprosio devojku, pa joj otkrio NAJSTRAŠNIJU tajnu: Kada joj se smučilo sve, usledio je jeziv obrt

Radnici su je nemo posmatrali dok je odlazila. V.M. je potom otišla u policiju i sve ispričala. I da je radnicima dala svoj novac. U roku od 48 sati pohapšeno je 8 članova ekipe sitnih kriminalaca koja je “operisala” po Bizmarku i okolini.

V.M. je platila novčani deo kazne i prihvatila je da bude svedok na sudu. Važnije od toga, napravila je zaokret i usrećila tri nepoznata čoveka za Božić koji, začudo, nisu snosili posledice dobijanja “prljavog” novca od nje, javlja NBC 4.

Mira zbog zlatnog LANČIĆA posvađala, pa uništila 3 porodice u selu: 8 meseci kasnije u BANCI doživela šok



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar