Krio da vodi OVAKAV život: Zlatni dečak familije uplašio se kazne celog sela, pa počinio jeziv zločin

Tri godine prolazila mu je priča, a onda se pojavio prvi crv sumnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/We all blessed

Menhaz Zaman (23) bio je zlatni dečak za svoju porodicu i familiju i momak kome su se divili svi roditelji u okruženju sela Markam u Ontariju, Kanada.

Njegovi roditelji jedva su se doselili pre tridesetak godina iz Bangladeša u potrazi za boljim životom. Živeo je sa ocem Moniruzom (59), majkom Momotaz (50), bakom Firozom (70) i rođenom sestrom Melasom (21).

Muž živeo sa CRNOM UDOVICOM! Žena pokušala da ga ubije – kada je uhapšena, otkrio je užasnu istinu o njoj

Jednog popodneva – sve ih je ubio! Razlog za to je bila šansa da otkriju kako Menhaz vodi dvostruki život.

Momak je posle uspešno završene srednje škole 2015. godine upisao studije za IT i druge tehnologije i smešila mu se sjajna budućnost. Međutim, već posle 3 semestra on je digao ruke od studiranja.

Umesto da uči, polaže ispite i na vreme završava fakultet, tajno je počeo da igra video-igre što će se pokazati kao fatalna pojava u njegovom životu. Dok su ga porodica i okruženje gledali kako svako jutro sa laptopom u rancu ide na fakultet, Menhaz je tri stanice dalje izlazio iz autobusa i odlazio u klub ljubitelja video-igara gde je provodio dane i dane.

Tri godine lagao je sve oko sebe da studira, sve dok ga neke komšije nisu počele viđati kako mrtav umoran izlazi iz centara za video-igre. Šuškanja i tračevi došli su do oca i majke, ali on je sve negirao.

Videvši da je đavo odneo šalu i znajući da mu otac nikad neće oprostiti što je sve u životu žrtvovao da bi Menhazu obezbedio bolju budućnost i studiranje, on je smislio da ih sve ubije. Plašio se i reakcije meštana koji bi ga verovatno žestoko kaznili, ali nikog od njih nije uračunao u izvršenje monstruoznog plana.

Jednog popodneva počeo je sa krvavim pirom od majke, sat vremena kasnije ubio je i baku, a onda i sestru kad je došla s fakulteta. Masakr je okončao ubistvom oca.

Umesto da beži ili zove policiju, mirno je upalio laptop i konektovao se za ulazak u omiljenu video-igru.

“Ubio sam sve svoje najmilije u kući. Sad mi niko više neće pridikovati i smarati me”, napisao je najboljim prijateljima, iako ih nikad uživo nije video.

Momci su prvo mislili da se šali ali su daljim dijalogom shvatili da se zaista dogodio monstruozni zločin. Prijavili su slučaj policiji iako nisu znali u kom gradu je Menhaz ubio sve u kući.

Policija je preko IP adrese stigla u Markam i uhapsila Menhaza koji je po kratkom postupku osuđen na 40 godina zatvora.

Ana potrošila sav novac roditelja dok su bili na RESPIRATORU za operaciju grudi, a onda je uništila KARMA



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar