ODLUČENO

Smenjen načelnik saobraćajne policije u Nišu nakon smrti dva pešaka

Do nesreće je došlo kada je na njih na trotoaru naleteo automobil koji je vozio 19-godišnji N. S, koji je nakon toga uhapšen i nalazi se u pritvoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen je danas nakon sastanka ministar unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu, na kome su analizirane sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara stradala dva pešaka od 12 i 48 godina.

Do nesreće je došlo kada je na njih na trotoaru naleteo automobil koji je vozio 19-godišnji N. S, koji je nakon toga uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na sastanku je odlučeno da se pojača kontrola saobraćaja u tom gradu i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada, uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.

Branio se ćutanjem: Predložen pritvor BAHATOM vozaču iz Niša, koji je USMRTIO dete i oca troje dece 

Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu.

Bahati Nemanja uzeo mamin “beogradski auto” i divljao u Nišu dok nije STRAVIČNO pokosio muškarca i dete 

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, saopšteno je iz MUP-a.Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar