40 dana ležala u komi: Skrhana porodica pristala da se ISKLJUČI sa aparata, a onda se dogodilo ČUDO

Život piše drame - nikada se ne zna kakav će kraj imati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/NBC4

Pacijentkinja obolela od koronavirusa koja je bila u komi probudila se iz nje dan pre nego što je njena porodica trebalo da odluči o njenom skidanju sa aparata.

Lisa Martin, čiji se slučaj smatra čudotvornim, izašla je iz bolnice u američkoj država Džordžija na Novu godinu nakon više meseci lečenja od COVID-19, uključujući 40 dana indukovane kome, preneo je portal “Insajder”.

Probudila se posle tromesečne KOME i otkrila da je TRUDNA! Dok su je smirivali, učinila nešto neviđeno

Martinova (49) majka četvoro dece, hospitalizovana je krajem septembra. Njeno neverovatno “putovanje” uključuje 59 dana na respiratoru, 40 dana indukovane kome i preživljavanje šloga, naveli su iz bolnice Memorial Satila. Prema navodima bolnice, osoblje je pozvalo porodicu Martinove i zatražilo od njih da donesu odluku o njenom skidanju sa aparata.

Porodica se odlučila da sačeka 11 dana pre nego što odluči šta će uraditi, iako su se složili da će morati da se oproste od nje.

“Ali Bog je imao druge planove. Jedanaestog dana Lisa se probudila”, navela je bolnica.

Martinova je potom poslata u druge dve bolnice na dodatno lečenje i rehabilitaciju.

Njen oporavak je podrazumevao da ponovo nauči da hoda, govori, guta, jede, rekla je Martinova, navodeći da mora da bude na kiseoniku 24 časa dnevno, da hoda uz pomoć hodalice ili kolica kada duže hoda. Dodala je da lekari misle da će se u potpunosti oporaviti.

Otpustio radnika, pa uveče od njega dobio zahtev za prijateljstvo: Odbio ga i otvorio sebi VRATA PAKLA



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar