Tašta ga šokirala molbom da bude njen DONATOR, a onda ga je supruga ZAPREPASTILA reakcijom

Nedeljama nije spavao od nervoze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/dusanpetkovic

Na Reddit forumu “Veze i iskustva” jedan član ove platforme opisao je svoje nedavno iskustvo koje ga je navelo da nedeljama razmišlja šta ga je to snašlo u životu i živi li pravi život.

Muškarcu (25) je naime, jesenas prišla tašta s neobičnom molbom da on bude njen donator sperme, piše Mirror.

Što je još luđe u celoj priči, taštu je podržala i njegova supruga (22) koja ga je danima molila da pristane da majci da spermu.

“Meni je cela ova priča bila vrlo bizarna i iščašena, dok mi se žena uvredila što nisam odmah pristao na to. Prestala je da priča sa mnom. Tašta je razvedena i ima 42 godine. Ima već nekoliko dece ali iz nekog njenog razloga očajnički želi da još jednom postane majka. Ja sam pre bio donator sperme jer ispunjavam sve uslove s medicinske tačke gledišta. Oženjen sam 3 godine, imamo sina od 2. Tašta je osetila potrebu da još jednom bude majka kada nam je čuvala sina“, napisao je neimenovani muškarac na Redditu.

“Dolazio je po knjige, molio me da ga NAUČIM svemu”: BIBLIOTEKARKA škole uhapšena zbog veze sa đakom (14)

Dodao je da nije znao šta da im odgovori.

Tašta me je ubeđivala da sam idealan za to, da nemam nikakvu odgovornost prema budućem detetu ako ne želim. Meni je i dalje sve bilo vrlo uvrnuto. Supruga se naljutila što sam odlagao odgovor jer je to njena majka. Kao da je mrzim, kao da imam nešto protiv žene. Na kraju sam joj rekao da ne mogu. Suviše je sve bilo uvrnuto i prekomplikovano za mene. Žena mi je zaplakala i odmah je zvala majku. Od tada samo službeno priča sa mnom po kući a tašta ni to kad dođe. Uništio sam odgovorom sve odnose koje smo imali, one se još dure. Pitam se hoće li se ikada vratiti odnosi na normalu ili sam napravio najveću grešku u životu. Nedeljama ne spavam”, napisao je čovek.

Ljudi su u komentarima uglavnom bili na njegovoj strani:

“Nisi lud što si ih odbio. To je sve je…o uvrnuto, ne treba ti to u životu. Ni ja to nikad ne bih uradio”.

Zaprepastio se: Muž našao ženinu sliku od pre 20 godina, pa PREBLEDEO zbog jednog detalja na njoj (FOTO)

“Da si pristao, možeš misliti na šta bi to ličilo kad bi to dete poraslo. Ovaj ovom otac, ovaj brat, ovaj stric, tetka, ma ne bi znalo dete ko mu je šta”.

“Puno je donatora sperme nego njih dve nisu htele da ulaze u potragu kad si im ti bio pred nosom. Doneo si dobru odluku”.

“Pogrešio si. Mislim da si uništio brak i budućnost”.

Muž živeo sa CRNOM UDOVICOM! Žena pokušala da ga ubije – kada je uhapšena, otkrio je užasnu istinu o njoj



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar