“Sada me najviše želi”: Nena 4 meseca DROGIRALA dečka i držala ga kao taoca da bi joj ostao veran (FOTO)

Bilo joj je važno samo da ga drži uz sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/nenvalees

Mlada Nemica Nena Valen (24) iz okoline Lajpciga “proslavila” se u svom okruženju po bizarnoj, ali istinitoj priči koja je osvanula na dva lokalna portala.

Nena je uhapšena nakon što je otkriveno da je puna 4 meseca držala u svojoj kući dečka, koga, kako je rekla u policiji, “nije mogla da obuzda od poriva da je svakodnevno vara”.

Monstrum od dečka je pretukao zbog korone: IZBIJENI zubi, MODRICE po telu, evo kako sad izgleda (FOTO)

Nemica nije negirala da je zaključala dečka u kuću ali je smatrala da je imala jak razlog za to, kao i da ga nije mučila. Ona je u avgustu, nakon što joj je “pukao film” od još jednog otkrića da je prevarena maltene kidnapovala svog momka i dovela ga kući.

Nena ga je zapravo namamila pričama o zajedničkom životu i opraštanju za sve gde ju je prethodno emotivno izneverio. Rekla mu je da ga jako voli i da samo želi da žive zajedno. Tako ga je dovela u kuću i zaključala u jednu od soba iz koje nije mogao da pobegne jer nije imala ni prozor a i vrata su bila masivna i “starog kova”.

Momak je tamo čamio skoro četiri meseca a Nena mu je vrata otvarala samo kada bi mu davala da jede i tada je držala pištolj u ruci. Pištolj za koji će se pretpostaviti da je bio samo igračka.

U hranu i vodu mu je uvek sipala neki od opijata koje je posedovala, tako da je čovek skoro 24 sata dnevno bio drogiran.

Nekoliko puta momak je pokušao da pobegne, ali Nena je uspevala da mu osujeti namere, sve dok se nije prevarila u proceni “odanosti” rođene sestre njoj. Kada im je došla u posetu, Nena joj je rekla da je momak otišao u SAD i da se ne vraća.

Celo selo priča o tome: Ivan se samozadovoljavao iza napuštene kuće – naišla komšinica i uradila mu OVO

Njoj je bilo čudno što je čula nečiji glas sa sprata, na šta joj je sestra govorila da je to samo televizor. Sestra je potom namerno i sledeće nedelje došla, i to nenajavljena kod Nene i tada je u kuhinji primetila da kuva ručak za dvoje i da ima spremljen poslužavnik sa priborom.

“Sestra se setila da je Nena i kao mala volela da gleda filmove sa otmicama ljudi i pomislila je, znajući da je ljuta na momka što je vara stalno, da ga je možda zaključala. Prijavila ju je nama i mi smo došli na lice mesta i otkrili sve”, rečeno je u policijskoj stanici predgrađa Lajpciga.

Interesantno je da je Nena policajcima na kraju imala šta da kaže:

“Mislim da mi se isplatilo sve ovo. Zaboravio je na sve prethodne devojke s kojima me je prevario, a i deluje mi da me sada voli i želi više nego pre”.

“Tražio je da ga vežem”: Nastavnica silovala đaka, 2 sata SEDELA na njemu i ŠAMARALA ga (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar