Lažni ROLEKSI preplavili ESTRADU: Hvale se lažnjacima kako bi izgledali kao bogataši (FOTO)

Svi žele da se predstave u nekom lepšem, bogatijem svetlu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Javne ličnosti, od pevača preko starleta trude se da na društvenim mrežama predstave svoj život mnogo boljim i luksuznijim nego što to zaista i jeste.

Veliki broj njih u prvi plan stavlja ruku sa “Roleksom” čija cena, ako je original, doseže i do vrtoglavih nekoliko desetina hiljada evra, ipak pitanje je ko od njih sme u Švajcarsku sa tim satom na ruci?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Darko odbrusio hejterima koji ga osuđuju jer je NASMEJAN nakon smrti oca: TUGUJEM u sebi!

Neki od javnih ličnosti raskrinkani su na instagram profilu “Munichwristbuster” koji se bavi lovom na lažnjake sa estrade.

Prvi na tapetu našao se Darko Lazić koji često pokazuje svoj “roleks jahtmaster”, koji košta oko 30.000 evra, ali zapravo ima dobru kopiju ovog modnog detalja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Na stranici otkrivaju taćno u detalj zašto je sat lažan pa pišu da je celokupna postavka sata “mnogo viša u odnosu na original”, da su okviri pevačevog modela urađeni mnogo grublje, kao i da je rastojanje između kućišta i narukvice preveliko.

Na fejk listi se našla i starleta Soraja Vučelić, koja ima lažan roleks “dej-dejt”.

 

U vreme KRIZE, Soraja spiskala 11 SRPSKIH plata na ovo! Dok je estrada u problemu, starleta se bahati

Kako objašnjavaju, na njenom modelu se mogu videti tipične karakteristike koje čine lažni sat – njegove dimenzije su veće u odnosu na originalni, previsoko je postavljen, a u maski zupčanika urezi su preduboki. To da je lažnjak deblji u odnosu na original, jasno je i po unutrašnjoj ivici kućišta.

I Ana Korać se našla na listi, ona nosi “roleks sabmariner halk”, čija je cena oko devet hiljada evra. Ipak, ova stranica tvrdi da boja njenog sata nije ista kao na originalu i da je to dovoljno da se shvati da je u pitanju lažnjak.

Foto: Printscreen/Instagram

Na listi se nalazi i reper Devito kao i neki jutjuberi, a stranica je naglasila da su pre objavljivanja “lažnih roleksa” dobro proverili sve sa stručnjacima.

Soraju baba IZGRDILA zbog pokazivanja grudi: Obriši video da te ne SRAVNIM sa zemljom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar