Bonjour, Paris: Mesi “pustio” poruku Nejmaru, PSŽ ga čeka raširenih ruku!

Sprema se nešto veliko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Leo Mesi se nalazi na raskrsnici, uskoro će postati poznato gde nastavlja karijeru, a tim povodom iz Brazila stiže velika novost.

Naime, kako javlja tamošnji novinar Tijago Asmar, čuveni Argentinac je poslao VotsAp poruku Nejmaru, svom nekadašnjem saigraču, da će mu se pridružiti u klubu i postati deo “napada iz snova” PSŽ-a.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovih dana je, podsetimo, španski radio Kadena ser, lansirao informaciju da je Lionel Mesi kupio luksuzan aprartman u Majamiju, čime su se samo “podgrejali” nagoveštaji da bi mogao da zaigra za tamošnji fudbalski klub FK Inter Majami, u vlasništvu Dejvida Bekama.

Međutim, to je bila tek “druga, treća opcija” u njegovim planovima, a na prvom mestu je bilo “ponovno ujedinjenje s Gvardiolom”, s kojim je dvaput osvojio Ligu šampiona. Ipak, Nejmar je, prema tvrdnji pomenutog novinara iz njegove domovine, uspeo da ubedi bivšeg saigrača da se njemu i Mbapeu pridruži u Pari Sen Žermenu.

Mesi i Nejmar su, podsetimo, zajedničkim snagama osvojili dve španske titule i jednu u Ligi šampiona u vremenu kada su nastupali za Barselonu.

Internacionalni recept za uspeh iz Zvezdine kuhinje: Pomešati Mediteran, vrelinu Italije i led Sibira!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar