Nega vlasišta kose je veoma bitna: Domaći PILING od smeđeg šećera (RECEPT)

Možda je ovo rešenje za vaše probleme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lookstudio

Koliko ste novca u godinama koje su iza nas potrošili na skupocena sredstva za negu vlasišta koja su obećavala sve i svašta? Ne morate da se stidite cifre, jer problemi sa kosom započinju na vlasištu i ako se ne rešavaju, dovode do opadanja kose, njenog slabog, masnog i beživotnog izgleda.

Prirodno je s toga da želimo za sebe samo najbolje, i da ne pitamo za cenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali ako želite da ovog puta isprobate prirodno rešenje za negu vlasišta, koje vas pri tom neće mnogo koštati otkrivamo vam naš tajni sastojak.

U pitanju je smeđi šećer. Osim što je zdraviji u odnosu na kristalni beli, on čini čuda sa vlasima kose i to već kroz nekoliko nedelja. Poboljšava njen kvalitet, čini je jačom, sjajnom i neodoljivo mekom.

Piling od ovsene kaše i smeđeg šećera

Foto: Freepik/azerbaijan_stockers

Ova specifična mešavina, uspešno sa temena glave uklanja svu mrtvu kožu, prljavštinu i ostatke sredstava za stilizovanje kose poput gelova, laka ili pene. Ona omogućava koži na vašem vlasištu da “prodiše”, pojačavajući cirkulaciju krvi u folikulima kose.

SASTOJCI:

  1. 2 kašičice smeđeg šećera
  2. 2 kašičice ovsene kaše
  3. 2 kašičice regeneratora za kosu
  4. 15 kapi maslinovog ulja
Foto: Freepik/lookstudio

Postupak:

U maloj posudi pomešajte smeđi šećer i ovsenu kašu. Dodajte smesi 2 kašike regeneratora za kosu, sjedinite sastojke, dodajte potom maslinovo ulje i promešajte. Kada se dobije ujednačena smesa vaš piling za vlasište je spreman za korišćenje.

Foto: Freepik/jonas-svidras

Nanesite ga na suvu ili polu-vlažnu kosu (po želji) i blagim kružnim pokretima masirajte skalp. Nastojte da ravnomerno rasporedite smesu po celoj površini glave posebno se zadržavajući na temenu. Ostavite potom da deluje oko 20 minuta i zatim temeljno isperite.



Izvor: Objektiv.rs, Ženskimagazin.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar