Nik Kejv najavio novi album: Pauzu od nastupa iskoristio da pokaže svoju kreativnost

Iznenađenje za fanove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Madman Films

Muzičar Nik Kejv je tokom prethodne godine morao da otkaže desetine koncerata, među kojima je i koncert u Beogradu. Međutim, slobodno vreme je iskoristio da iskaže svoju kreativnost. Gotovo ceo karantin je proveo u muzičkom studiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nik Kejv i “The Bed Seeds” su najavili novi album koji bi pred publiku trebalo da stigne tokom ove godine. Album nosi naziv “Carange”, a tačan datum izlaška još uvek nije poznat.

Fanovi iznenadili Nika Kejva: Napravili spot za njegovu poznatu pesmu (VIDEO)

Kada mu je turneja pomerena, a zatim otkazana Kejv je izjavio da je iskoristio svo slobodno vreme. Iskoristio je da se osvrne na ono što je uradio i ono što planira da stvara. Rekao je fanovima da je tokom prethodnog perioda ponovo u studiju sarađivao sa svojim redovnim saradnikom i kolegom Vorenom Elisom. Pripremaju novi muzički materijal.

“Ne znam kako da opišem, ali kranatin mi se u određenim aspektima činio kao nešto poznato, kao da sam kroz to već prošao. Pretpostavljam da ovo ne treba da čudi, ne krijem da sam niz godina bio zavisnik od heroina, a samoizolacija i socijalna distanca idu uz to. Dobro sam upoznat i sa tugom i njenim mehanizmima. Imam jaku čežnju za nastupima uživo. Čini mi se da sada živim polovičan život. Nedostaje mi ushićenje penjanja na binu”, napisao je Kejv na svom sajtu.

Anica Dobra oduševila publiku: “Svečane bele košulje” u novom ruhu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar