Rialda otkrila ŠOKANTNE detalje o vezi sa SLOBOM: On je ljigav pa je ljigav, muvao me je! (VIDEO)

Pevačica otkrila kako je došlo do prekida prijateljstva sa Radanovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Rialda Karahasanović i Sloba Radanović neko vreme su nastupali zajedno, bili su nerazdvojni a onda je došlo do prekida svakog kontakta.

Ni Sloba ni Rialda nisu otkrili šta se tačno desilo, ali sada je u Zadruzi pevačica otkrila sve gostujući na “Radio Amneziji” sa Nadicom Zeljković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dečko Katarine Grujić bio u VEZI sa ovom zadrugarkom! Od svih su se KRILI i viđali kod njega u stanu

Njih dve su imale žestok sukob i sve je interesovalo da li je Nadicina netrpeljivost zbog Kije ili zbog priče da je Rialda bila sa Slobom:

“Rialda je klupska pevačica, Kija je prošla kroz te vode, ima duet sa Đanijem i Stojom, znači folkter, znači prošla sa Ša duet, to je rep i trep. Prošle je i kroz klupske vode kao pevačica, bila sa Ministarkama, ne verujem da Rialda može da je ugrozi. Nikad ne može da ugrozi Kijinu karijeru, vidimo rezultate mog deteta”, odgovorila je Nadica, a onda je Rialda otkrila:

Rialdu RAZOTKRILA drugarica: Bila je U VEZI sa četiri moje drugarice, bivši muž joj je platio silikone!

“Niko ničiju sreću ne može da uzme. Nadica može da ukuca i vidi moj lik i delo kad izađe. Ja sa Slobodanom nikad nisam bila u kombinaciji, mi smo bili prijatelji, ali se to prijateljstvo završilo neslavno. On je ljigav, pa je ljigav. On mi je pisao, da kažem muvao, ja sam ga odbila. Kiju sam jednom upoznala, nešto površno. Nadica mi je za vreme reklama rekla to za karijeru, što je nisam do sada napravila, mene je to povredilo”, istakla je Rialda.

,

Pao prvi POLJUBAC Rialde i Kenana: STRASTI se uzburkale pored jezera! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar