Strah i trepet Crne Gore: Dve narodne IZREKE svedoče koliko je MOĆAN bio Brano Mićunović

Njegovo ime ulivalo je jezu pre nego što su na scenu stupila dva bokeljska klana

Foto: Twitter/Printscreen

Nikšićanin Brano Mićunović (60), koji je danas uhapšen u Budvi, već duže vreme važi za jednu od legendi podzemlja, a kakva je njegova reputacija svedoči i to što je ušao u moderne narodne izreke.

Dok su mu hapsili oca, Branov sin je predvodio još jedan ANTISRPSKI skup na Cetinju (FOTO+VIDEO)

Pre nego što su svi pričali o škaljarcima i kavčanima Crnom Gorom, a i šire pričalo se “Kuda Zeta rijeka teče? Ona teče kuda Brano reče!”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pojedini poznavaoci društvenih prilika u ovoj susednoj zemlji Mićunovića označavaju kao šefa mafije i gospodara Crne Gore koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

Evo zbog čega je PAO Brano Mićunović: Otkriven razlog hapšenja u Budvi 

O tome svedoči još jedna izreka koja se odomaćila u narodu: “Nema kralja nema Tita, sad se ođe Brano pita”.

Bio je Giškin kum, a desna ruka Đukanovića! Evo ko je Brano Mićunović, kralj podzemlja Crne Gore 

Podsećamo, danas je celim regionom odjeknula vest o Mićunovićevom hapšenju. On je, kako Objektiv nezvanično saznaje, lišen slobode u okviru kompleksa hotela “Splendid”, gde se nalazi i jedna od njegovih kockarnica, zajedno sa još nekoliko telohranitelja. Tom prilikom ronađenu su dva pištolja.

 

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (28)

Ostavi komentar

  1. U pravu ste,mnogo fin i ljubazan,samo bih za sve bilo najlepše da tu finoću ograde mrežama i da ga čuva policija od naroda doživotno,da mu nebi povredili finoću i ljubaznost?moj predlog. Šteta bih bila da ga povrede ?možda bih pao u depresiju.

    Odgovori
  2. Kosmajac je izgledao kao simpatični dedica iz parka. A ovaj ? Klasični uterivač dugova, krpelj sistema. Samo izgleda nije na vreme osetio vetrove promena. Čudno. Faca mu zrači inteligencijom i produhovljenošću. Nije džaba najbolji drug Terzića i kompanije. Ako ga malo pritisnu ala će da se raspriča. Ode Balkanska mafija ( čuj “mafija”, jajare i secikese ) niz vodu. Svašta će se ovde još dešavati.

    Odgovori
  3. Brano je oduvek bio kriminalcina i to svi znaju!Njegova žestoka povezanost sa Milom Đukanovićem je poznata odavno!Obojca na doživotnu robiju,a onim prodanim dušama koji takve podržavaju svaka čast!Zna se da je Milo prvobitno bio veliki Srbin-Crnogorac,a onda je odjednom promenio ploču t.j. prodao veru za večeru po nalogu Zapada i Kosovskih narko bosova!Kako se to velika ljubav prema Srbiji pretvorila u veliku mržnju?Pa zna se…kod Mila vlada ona stara da para vrti gde burgija nece!Stop prodanim Milogorcima t.j. prodanim dušama!

    Odgovori

Ostavite komentar