Hoće da je ubiju! Doktorka otkrila KAKO je nastao koronavirus, pa pobegla iz Kine – sada se opet OGLASILA

Jedan od glavnih svetskih uzbunjivača u 2020. godini i dalje sa "metom na čelu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: zeenews.india.com printscreen

Jedna od najtraženijih ličnosti u 2020. godini na Guglu i ostalim pretraživačima, ali i u Kini, bila je doktorka Li-Meng Jan. Ona je sredinom prošle godine nakon njene senzacionalističke objave kako je zaista nastao koronavirus, morala da pobegne iz rodne zemlje u Sjedinjene Američke Države.

Kada se oglasila i na tlu SAD i nastavila da priča o tome šta se zapravo dogodilo krajem 2019. godine u Vuhanu i koliko ima istine u tome da se virus prirodno pojavio, dobila je pretnje smrću.

Nova teorija zavere: Ova novčanica krije u sebi MASKU! Znalo se da će biti korone? (VIDEO)

Te pretnje nisu prestale iako se Li-Meng blago rečeno – pritajila. Pre bi se reklo – nestala s lica zemlje. Morala je tako jer se i u SAD plašila za svoj život.

Neki mediji u Kini objavili su ovih dana kako se Li-Meng navodno oglasila na Baidu Tiebi, popularnoj platformi za diskusije gde je ponovila svoje stavove i prezentovala dokaze koji idu u prilog tome da je koronavirus delo čoveka, odnosno namerno stvoren virus kojem je bio i ostao cilj da “testira” reakciju čovečanstva.

Nakon što je otkrila ISTINU o KORONAVIRUSU, kineskoj doktorki blokiran nalog! Osvanula upozoravajuća poruka

Li-Meng Jan je i na Baidu Tiebi ponovila tvrdnje da je koronavirus nastao u vojnoj laboratoriji, te da je Svetska zdravstvena organizacija od ranije skrivala da je reč o napravljenoj infekciji.

“COVID-19 ima biološke karakteristike koje ne odgovaraju prirodnim zoonotskim virusima. Zbog cenzure ljudi u svetu ne mogu da čuju ono što je istina a to je da je virus veštačka tvorevina. Lansirana je priča da je slepi miš neka vrsta praoca koronavirusa. Između njega i čoveka našle su se u prenosu još neke životinje i sve u svemu, on je mutirao i navodno postao toliko zarazan. Želeli su da ceo svet iz Vuhana čuje kako je sve stvar prirode, ali ja sam radila neke testove prošle zime i posmatrala sam sekvenciju genoma. Nije prirodna tvorevina”, napisala je navodno Li-Meng na Baidu Tiebi, iako niko ne može da potvrdi da je to zaista ona pošto prikriva lokaciju s koje piše iz SAD, kao i druge svoje podatke.

Doktorka je, pretpostavlja se u Kaliforniji, ali mora da se krije, možda do kraja života, Foto: explica.co printscreen

Li-Meng je radila kao virusolog prošlog decembra na Univerzitetu u Hongkongu u laboratoriji za javno zdravlje, koja je ujedno i centar SZO za proučavanje infektivnih bolesti. Tamo je sa kolegama otkrila šta se događa u Vuhanu ali joj je rečeno da ćuti o tome, odnosno da prikriva prave podatke.

“Laž je bila i ostala da je virus krenuo spontano sa pijace u Vuhanu“, govorila je tada Li-Meng Jan čije su neke kolege privođene na razgovor zbog javnog širenja neistina.

Doktorka je zbog straha za svoj i život muža morala da beži u SAD, svesna da možda nikad više neće videti porodicu, kao i da će možda i njih kazniti zbog njenog otkrića.

Zašto pola Srba neće vakcinu? U neku od ovih TEORIJA ZAVERE veruje tri četvrtine Balkana

Došavši u Los Anđeles vlastima je ispričala sve, traživši dozvolu da ostane. Za to vreme, kineske vlasti su maltretirale njenu porodicu a od oca Li-Meng traženo je da javno kaže da mu je ćerka lažov i izdajnik.

Koliko su vlasti uzurpirale sve oko Li-Meng govori i podatak da je i Univerzitet Hongkonga morao da se zvanično oglasi kako bi se ogradio od njenih tvrdnji.

“Doktorka Jan nikada nije vršila istraživanje prenosa virusa sa čoveka na čoveka u periodu od decembra 2019. do januara 2020. godine. Želimo da istaknemo da je doktorka Jan možda preuveličala činjenice koje nemaju naučno uporište, te da su obične glasine”, navodi se u saopštenju.

Kineska doktorka OTKRILA kako je nastao KORONAVIRUS! Svi su je terali da ćuti, ali je sada PROGOVORILA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (35)

  1. Svim normalnima koji su iole mućnuli glavom, jasno je kako je zašto je virus napravljen. Jedino su oni koji bi trebalo nešto da urade naizgled smućeni i izigravaju trenutno mrtvozorce. Ipak istina i rasplet će relativno brzo doći.

    Odgovori

Ostavite komentar