Potpuna transformacija svetske šampionke: Luksuz zamenila selom – gaji jariće, krave… (VIDEO+FOTO)

Ronda Rauzi ne namerava da se vrati u grad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: instagram.com/rondarousey

Bivša UFC šampionka Ronda Rauzi završila je MMA karijeru 2016. godine. Odlučila je da se povuče nakon poraza od Holi Holm i Amande Nunes i provela je neko vreme u VVE federaciji.

Međutim, nije mogla tamo da ostane predugo, već je odlučila da predahne i potpuno se posveti životu na selu sa suprugom Trevisom Braunom, takođe MMA borcem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Životne navike Ronde i Trevisa potpuno se razlikuju od svih ostalih. Odlučili su da žive na farmi, daleko od svakodnevnog života i očigledno uživaju.

Dvojac je u potpunosti posvećen mirnom životu. Ranč koji su kupili je prepun životinja, oni sami uzgajaju hranu, ne žele da kupuju ništa u prodavnicama i hrane se isključivo onim što proizvedu.

“Trevis i ja pametno upravljamo novcem koji zaradimo. Ne kupujemo ništa što nam nije potrebno, ulažemo i u izvore vode za piće. Ne želimo da trošimo novac kupujući vodu i uvek imamo svoje zalihe. Takođe imamo solarne panele i ne trošimo novac na račune za struju. Imamo svoju farmu, baštu, životinje i ne pada nam na pamet da kupujemo u supermarketima. Takođe, ne živimo od kredita i pozajmica “, rekla je Ronda i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronda Rousey (@rondarousey)

“Svoj život smo izgradili na takav način da su nam troškovi minimalni i zadovoljni smo onim što imamo. Umesto da sledimo svačiju ljudsku filozofiju:”Kako zaraditi što više?”, Razvili smo sopstvenu filozofiju:”Kako što manje kupovati i kako da proizvedemo što više iz sopstvenih izvora i kako da budemo srećni i zadovoljni”, istakla je Ronda.

Nikada više ne namerava da se vrati u grad.

“Lepo je živeti u gradu kad si mlad. Kako stariš, sve više želiš da se vraćaš prirodi. Želim da budem obična i da naučim svoju decu onome što su me naučili moji roditelji”, rekla je Ronda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronda Rousey (@rondarousey)

Ronda i Trevis uživaju u jednostavnom životu. Imaju apsolutno sve što im je potrebno i nisu opterećeni stvarima koje svakodnevno muče druge ljude.

Tajson još nije sve rekao: Legendarni bokser najavio meč u 2021.



Izvor: Objektiv.rs, Sportsport.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar