JEZIV ZLOČIN

Novi detalji BRUTALNOG UBISTVA Srpkinje iz Minhena: Na prozoru nađeni TRAGOVI, evo na koga se sumnja

Obdukcijom je otkriveno da je ubistvo počinjeno 28. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

U kući Mire Kostov (66), Srpkinje koja je ubijena u Minhenu, policija je otkrila tragove koji bi mogli da dovedu do rasvetljavanja misterioznog zločina. Sumnja se da je Miru ubio provalnik!

Obdukcijom je otkriveno da je ubistvo počinjeno 28. decembra. Nesrećna žena imala je brojne povrede na glavi, nastale najverovatnije udarcima tupim predmetom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše Bild policija u Minhenu je oko 21.00 sat uveče tog dana dobila prijavu od cimerke ubijene žene, koja je rekla da je pronašla telo prijateljice u lokvi krvi. Policija i hitna pomoć su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene. Prema tragovima pronađenim u kući bilo je jasno da je u pitanju zločin.

Tokom istrage pronađene su pukotine na jednom prozoru, zbog čega se sumnja da je ubica tu ušao u kuću. Delovi prozora su odneseni kako bi se sa njega izuzeli eventualni otisci ili DNK tragovi.

Misteriozna SMRT Srpkinje iz Minhena: Mira nađena u LOKVI krvi, policija otkrila jezive detalje (FOTO) 

U međuvremenu, nemački mediji prenose sumnje da je Srpkinji sa nemačkim državljanstvom presudio pljačkaš, opisujući da je do prozora koji gleda ka bašti vrlo lako doći preko niske ograde.

Komšije su na Božić po Gregorijanskom kalendaru oko 12.00 sati popodne primetili da iz pomoćne kućice u dvorištu kulja dim. Otkrili su i da su kobnog dana videli Miru i njenog sina ispred kuće.

Istraga je u toku i nemačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju zločina. Pozvali su sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom, da se jave. Pored toga, traže se i svedoci koji su videli bilo šta sumnjivo oko kuće.

Izdavala sobe Balkancima

O Mirinom životu nemački mediji izveštavaju skromno, kažu da iako je rođena u Rakiti u Srbiji, veliki deo života je provela u Nemačkoj, u Minhenu. Imala je svoju kuću i u njoj je živela sama, ali je sobe povremeno izdavala “zemljacima” iz zemalja bivše Jugoslavije kada bi došli u posetu Nemačkoj. U trenutku zločina, međutim, sobe nisu bile izdate, pišu nemački mediji.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar