DOŠLI DA PROVOCIRAJU

Sramno! Dva engleska IDIOTA popljuvala Srbiju: “Beograd je WC Evrope, Srbi su režali na nas” (VIDEO)

U vožnji auto-putem uspeli su da iznesu još provokacija govoreći "Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Dva muškarca iz Engleske koji se na popularnoj društvenoj mreži “Jutjub” reklamiraju kao ljudi koji su krenuli na put Evrope, su očigledno namerno čekali da na red dođe Srbija i kažu sve najgore moguće o našoj zemlji.

Naime, na video snimku njih dvojica su imali užasne zamerke, ujedno i provokacije na sve što su prošli u Srbiji. Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”. Svoje provokacije nisu krili ni kada su se kolima uputili ka jugu Srbije, i tada spazili našeg građanina kako hoda niz ulicu sa koferom, oni su ga ismevali iz automobila i komentarisali “idi u Sofiju, glavni grad Bugarske tamo je sigurno lepše nego u Beogradu”, govorili su oni.

Nije im se dopala ni srpska rakija, govorili su kako ih je konobar u gradu gledao sumnjičavo i kako je bio ružan. Za naša pića su rekli da su previše jaka i bezukusna.

Nisu se libili da kažu da je ” Beograd WC Evrope”, i kako su kroz šetnju gradom svi “režali” na njih zbog toga, kako oni misle, jer su stranci i pričaju engleskim jezikom.

Kada su na auto-putu videli automobil jugoslovenske proizvodnje “Jugo” počeli su naglas da se smeju i rekli “Ovaj auto je najveće đubre, gore je i od ovog našeg što smo ga namerno izabrali za put kroz Evropu”. Takođe, u vožnji auto-putem uspeli su da iznesu još provokacija govoreći “Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa”.

VIDEO ISPOD



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (13)

  1. Ziveo sam i radio u Engleskoj.To jest u Sanderlendu i znam kakvi su oni i kakva im je drzava prljava. Kakvi su alkoholicari i muskarci i zene. I znam da se nikad u zivot ne bih vratio ni da zivim a ni da radim vise u toj smrdljovoj drzavi.

    Odgovori

Ostavite komentar