Izveštaj Štaba zimske službe: Svi putevi prohodni, glavni pravci bez snega

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

JP Putevi Srbije saopštili su da su na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe u 5:15 časova, najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja su prohodni i nema snega.

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Kruševca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara.

Napomena za Zaječar: Sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B 34 (Ðerdapska magistrala), gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zbog praznika se očekuje povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar