NEPRIJATNOST

Vesna i Đole Đogani otkrivaju kako je prošao SUSRET sa Anabelom: Sa 80 odsto kolega se nije POZDRAVILA…

"Ušla je na neke sporedne ulaze..."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Vesna i Đole Đogani nedavno su imali priliku da se oči u oči sretnu sa svojom bivšom snajkom, Anabelom.

S obzirom na to da je poznato da nisu u sjajnim odnosima, oni su govorili o tome kako je taj susret prošao, ali i o krizi koja je pogodila estradu usled pandemije koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slađa iskreno o odnosu sa Vesnom Đogani: Bile smo kao SESTRE, oprostiću, ali da li ću zaboraviti?

“Ova godina za moje društvene mreže je bila idealna. Nikada manje posla jer sam poslednji nastup imala 8. marta, a nikada više vremena za porodicu, prijatelje i vreme koje sam trošila na TikTok-u i Instagramu”, rekla je Vesna za Informer.

“Finansijski nismo bili toliko loše i nismo kukali kao druge kolege jer smo porodica koja, kako se kaže, čuva za crne dane, i to je ono što nas razlikuje od drugih kolega. Ja nisam opterećena da moram da imam brendirane svari i trošim ne znam koji novac na to. Ja sam sama po sebi brend i dovoljno je da stvari koje nosim kombinujem drugačije i to je uvek nešto novo za moju publiku”, dodala je pevačica za pomenuti medij.

Vesna i Đole Đogani progovorili o svom BRAKU: Ona je veća SVAĐALICA, ja balansiram

Ona se osvrnula i na odnos sa Đoletovom bivšom ženom, Slađom Delibašić.

“Moram da kažem da smo kao porodica svi jako vezani. Iako će mnogi pomisliti da sam ja u nekom sukobu sa Slađom, baš naprotiv, mi se dosta družimo i posećujemo. Bar jednom nedeljno imamo porodični ručak gde se svi lepo okupimo i pričamo šta se kome desilo u toku nedelje”, rekla je Vesna na tu temu.

Foto: E-stock/ D. Milenkovic

Sa druge strane, Đole je otkrio u kakvim su odnosima sa Anabelom i Gagijem.

“Gagi me zvao pre 10 minuta, i naš odnos je jako čvrst. On kod mene dolazi često i družimo se koliko nam vreme dozvoljava. Što se Anabele tiče, šta da kažem, evo i sad ovaj interviju kada bude videla ona će da napravi Bog zna šta od njega”, rekao je Đole za Informer.

Nije znao da ga snima! Đole Đogani OPLEO po Zadruzi, kad je krenuo da PSUJE Vesna reagovala

“Reći ću samo da smo pre nekoliko dana snimali novogodišnji program, koji su vodile moja bivša i sadašnja supruga, na kom se pojavila i Anabela. Pozvana je kao članica grupe Funky G, a nastupala je kao Anabela Bukva. Svima je jasno ko je Funky G, to su Anabela i Gagi, a ne samo ona. Kada je došla, ušla je na neke sporedne ulaze da bi pobegla od medija, ne znam iz kog razloga, ali sa 80 odsto kolega se nije pozdravila. To vam mnogo govori o tome sa kolilko ljudi je ona dobra”, naglasio je Đogani za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar